Dunya Ralli Şampiyonası, 2022’den itibaren elektrikli veya hibrit cozumler kullanacak. FIA Başkanı Jean Todt, WRC'de surdurulebilir bir geleceğe doğru yavaş ilerleyişin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını kabul ederken, yeni nesil araclar icin detaylar ve duzenlemeler bu yıl acıklanacak. Todt yaptığı acıklamada, “Ben şahsen ralli motorlarının gelişiminden yanayım. Acıkcası, en azından rallinin hibritleşme ve bazı yeni teknolojiler uzerinde calıştığını gorememek benim icin buyuk bir hayal kırıklığı.” “İşi yurutmek icin orada olan insanlar tarafından bana, ureticilerin bunu istemediği soylendi.” “Yonetmeliği değiştirmek istemiyorlar. Sebebi bu.” “Frankfurt, Paris, Cin, Japonya, Cenevre gibi yerlerdeki fuarlara gittiğimde sadece yeni teknolojiler goruyorum. Ancak WRC’nin yeni teknolojiler istememesi sinir bozucu.” “Ancak sonunda ureticiler biraz hibritleşme istediklerini soylemeye başladılar. FIA’daki teknik gorevliler bunu 2022’de seriye getirmeye calışıyorlar. Bunun daha once gercekleşmeme sebebi, ureticilerin bunu istememesiydi.” dedi. FIA ralli direktoru Yves Matton, belli kural değişiklikleri hakkında daha fazla detay acıkladı. Mevcut beş yıllık kurallar ise, 2017-2021 yıllarını iceriyor. Matton, “Zaman dilimimizin ne olduğunu cok iyi biliyoruz. Kuralları 2019’da acıklayacağız ve bu, ureticilere hazır olmaları icin yeterince zaman veriyor.” dedi. M-Sport takım patronu Rich Millener, ureticilerin 2022 kural değişiklerini getirmek zorunda olduklarını soyledi. Millener bu konuda, “2022’den itibaren biraz hibrit kullanmak zorundayız. Bazı ureticilerin sporda kalmasının ve yeni ureticileri spora cekmenin tek yolu bu.” “Bu sene bu kuralları belirlememiz cok onemli. Bunu ne kadar erken halledersek, spora o kadar cok uretici cekeriz.” dedi. Hibrit cozumunun WRC’ye gelmesinin cok uzun surduğunu kabul eden Millener, sozlerine şu şekilde devam etti: “Butun ureticiler bunu istiyor. Hepimizin bunu istediğini biliyoruz, ancak sorun, birbirimizle anlaşabilmekte. Herkes kendisine en iyi uyacak fikri ortaya atıyor, ki bu anlaşılabilir bir şey.” “FIA'nın bu goruşleri alıp geri gelmesi ve bize ne yapacağımızı soylemesi gerekiyor. Orneğin, FIA tarafından temin edilen ortak parcalar olacak mı ve eğer oyleyse, bunlar neler olacak?” “Asıl konu, duşuk voltajlı ve yuksek voltajlı hibrit sistemler arasında olacak gibi gorunuyor. Araclarda bir ceşit standart sistem olacak mı, bu sistemleri nasıl entegre edeceğiz, temel olarak ne kullanacağız gibi sorular var.” “Şu anda bir belirsizliğin icerisindeyiz, bu yuzden belli bir yone gitmemiz gerekiyor. Bu konularda dışarıdan yardım almamız gerekip gerekmediğini oğrenmemiz lazım. 2015-2017 versiyon araclara gectiğimizde asıl iş hala mekanikti.” “Evet o zaman farklı stratejiler ve teknolojiler işin icine girmişti, ancak Ford’un yardımıyla birlikte kendi işimizi kendimiz yapabilmiştik.” Gunluk Gazeteler