Max Verstappen, Honda motorlu ilk Red Bull olan RB15'in simulatorde cok iyi gorunduğunu ve sezon oncesi testi icin sabırsızlandığını soyledi. Red Bull Racing, Renault ile geride kalan uzun yılların ardından 2019'da Honda'nın guc unitesini kullanmaya başlayacak. Takımdan beklentiler cok yuksek gorunurken, Barcelona'daki kış testi yeni Honda motoruyla tam olarak nerede yer aldıklarını gostermiş olacak. Pazartesi gunu konuşan Verstappen şoyle dedi: "Honda bizim icin yeni bir başlangıc ve herkese yeni bir motivasyon veriyor." "Hepimiz bu yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Guc konusunda Mercedes ve Ferrari'yle hemen rekabet edebileceğimizi duşunmuyorum. Ama Honda mumkun olduğunca cabuk gelişmek icin elinden geleni yapıyor. Takım icerisinde cok fazla pozitif enerji var. Herkes zafere ulaşmak istiyor. Bunu şimdi hem takım tarafında hem de motor tarafında gorebiliyorum." "Şimdiye kadar yeni aracı sadece simulatorde surdum ve oldukca olumlu gorunuyor. Ama diğer takımların ne yaptığını bilemezsiniz. Bu heyecan verici cunku neler olacağını onceden bilemiyorsunuz." "Şimdi mumkun olduğunca cabuk kazanmaya calışacağız. Sezon boyunca cok fazla yarış kazanmak istiyoruz. Eğer bunu başarırsanız şampiyonluk icin savaşabilirsiniz. Şu anda tahmin etmek zor fakat olumluyum." "Aracın ve motorun ne kadar iyi olduğunu ve rakiplerimizin ne kadar iyi olacağını bilemiyoruz. Her zaman kendimden en iyisini almaya calışırım. Umarım kendimizden en iyisini almak yeterli olur." Gunluk Gazeteler