Pascal Wehrlein, Sebastian Vettel ve Ferrari'nin 2019'da şampiyon olabilmesi icin simulatorde cok fazla calışma yapacağını soyledi. Pascal Wehrlein, Mercedes'in genc surucu programından yetişti ve 2016'de Mercedes'in desteğiyle Manor'la Formula 1'e adım atttı. 2017'de Sauber'de mucadele eden genc pilot, 2018'i DTM'de gecirdi ve yıl sonunda Mercedes'ten tamamen ayrıldı. Wehrlein şimdilerde Formula E'de Mahindra icin mucadele ediyor ve yeni yılda Ferrari'nin simulator pilotu olacak. Ferrari dun yaptığı acıklamada Brendon Hartley, Davide Rigon ve Antonio Fuoco'nun yanı sıra Wehrlein'ın bu gorevi ustleneceğini acıklamıştı. Maranello'daki eşsiz atmosfere dikkat ceken Wehrlein, Ferrari'nin şampiyon olması icin elinden geleni yapacağını soyledi. Genc surucu, "Ferrari'ye katılmak beni gercekten gururlandırıyor. Ferrari icin calışmak benim icin buyuk bir onur." "Maranello'ya gittim ve orada daha once hic yaşamadığım ya da hissetmediğim bir ruh haliyle karşılaştım. Ferrari gercekten cok ozel. Bunu gorebiliyorsunuz." "Sebastian Vettel'in ve Ferrari takımının dunya şampiyonluğunu kazanabilmesi icin elimden gelen her turlu yardımı yapacağım. Bunu gercekten hak ediyorlar. Herkesten daha fazla hak ediyorlar." dedi. Gunluk Gazeteler