Mercedes'ten Nick Fry'a gore takımlar kişisel cıkarlarını bırakıp takım emirlerinin Formula 1'e ne kadar zarar verdiğini gormeli. 'Bence ilk yapmamız gereken kurallara uymak. Kabul etseniz de etmeseniz de son kararı hakemler verir. Bunu bir kenara koyarsak, takımlarda seyircilere bir şov izletmek zorundalar.' 'Şov, seyircileri arttırır, seyirciler sponsorları arttırır ve sponsorlar takımları ayakta tutarlar. Sonucta onlar bu işin bel kemiği ve onları memnun etmeliyiz.' 'Takım emri dışında ben Massa'ya ayrıca uzuluyorum. Gecen sene gecirdiği kazanın yıl donumunde burada kazanmak onun icin muhteşem olabilirdi.' 'Şov her zaman onceliklidir. Coulthard'ın 'Bu tur emirler gecmişte de vardı' dediğini hatırlıyorum. Ama dediği gibi bunlar gecmişte kaldı.' 'Bu bir spor ve herkes mucadele gormek istiyor. Ferrari'nin duşunduğunun aksine insanlar bu sporu pilotların kazanması icin seyrediyor, takımlar icin değil.' 'Bence eğer suruculer savaşmak istiyorlarsa savaşmalılar, eğer bir sorun olursa onlar kaybeder.' Fry, Formula 1'de olduğu gunden beri surucu eşitliğinden yana olduğunu soyledi. 'Bence bu işin temel felsefesi pilotlara tamamen eşit şartlar sunmak olmalı.' TurkiyeF1 __________________