Sutil Beşincilikten Cok Memnun
Spor Haberleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sutil Beşincilikten Cok Memnun
-
17-10-2019, 18:18:02Adrian Sutil, Force India'nın Belcika'ya getirdiği guncellemeleri ovdu ve aldığı beşincilikten oldukca memnun olduğunu soyledi. Alman pilot, 8. sıradan başladığı yarışta oldukca gucluydu ve yarışı guclu bir şekilde 5. sırada tamamladı. Sutil "Bir başka beşincilik olduğu icin cok memnunum cunku 8. sıradan başlamıştım. Ancak elimizden gelen de buydu." "Cok tehlikeli ve aldatıcı koşullar vardı ve hava konusunda ne olacağını asla bilemezsiniz. Yağmur geldiğinzde bazı yerlerde şiddetli bazı yerlerde ise hafifti ve sorunsuz bir şekilde yarışı bitirmeye odaklanmaya calışmak zorundaydım." dedi. Schumacher'i gecişini değerlendiren Sutil "Cok yakın yarışıyorduk ve ozellikle de aracların birbirine yaklaştığı guvenlik aracı periyotlarından sonra zorlamaya devam etmek zorundaydım. Bu bakımdan harika yarıştık ve gecişler yaptık." "Guncellemeler iyi calıştı ve hÂl gelişimi surdurebiliriz. Monza icin oldukca iyi gorunen guncellemelerin henuz başındaydık." dedi. TRF1 __________________