Valentino Rossi, Sepang'daki ilk sezon oncesi testinin ardından verdiği demecte, Yamaha'nın 2019 MotoGP sezonunda mucadele edeceği motoru hemen hemen sectiğini soyledi. Takım patronu Lin Jarvis, pazartesi gunku takım lansmanında Sepang testinin Yamaha'nin 2019 hedefleri icin kritik oneme sahip olduğunu cunku takımın farklı motor versiyonlarını denemesi icin en gercekci şansa burada sahip olacağını işaret etti. Ancak carşamba gunku testin ardından basına acıklamada bulunan Rossi ve takım arkadaşı Maverick Vinales, her ikisininde -carşamba gununu- testten once Yamaha tarafından secilen tek bir motorla calışarak gecirdiklerini soyledi. Vinales, lider Marc Marquez'in gerisinde ucuncu en iyi dereceyi yaparken, Rossi gunu 0.4 saniye geride altıncı sırada noktaladı. Rossi, "Sadece tek bir motorumuz var cunku Yamaha bunda karar kıldı ve doğrusu mutluyuz. Motor konusundaki kararı hemen hemen verdik ve ortada cok fazla şuphemiz yok." "İlk gun bizim icin oldukca olumlu gecti cunku motosiklette en başından itibaren kendimi iyi hissettim ve yıpranmış lastiklerle de durum aynıydı. Bu bizim en zayıf noktamızdı ve o kadar da kotu gozukmedik." "Bugun performansımızı biraz yukselten şeyler denedik ama yine de calışmaya devam etmeliyiz. İyi şekilde calıştığımızı soyleyebilirim ama daha fazlasına ihtiyac duyuyoruz." dedi. Rossi ek olarak, YZR-M1'in sahip olduğu sorunlar konusunda takım arkadaşı Vinales'le benzer geri bildirimler verdiklerini soyledi. "Valencia ve Jerez'de oldukca kucuk şeyler denedik, cok fazla şey yoktu. Burada daha buyuk şeyler deniyoruz ve bundan mutluyum. Ozellikle muhendislerle birlikte konuşurken Maverick'le hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz." "Motosikletin zayıf noktaları konusunda hemfikiriz. Bunu duzeltmek icin caba gosteriyoruz." Vinales ise gun boyunca yaptığı calışmalardan memnun olduğunu ancak cuma gunu sona erecek testte odaklanmaları gereken yerin frenleme olduğunu dile getirdi. Vinales, "Doğrusu motosikletin calışma şeklinden oldukca memnunum cunku iki ay oncekiyle aynı şekilde hissettiriyor." "Normalde buraya gelirsiniz ve motosiklete uyum sağlamakla vakit harcarsınız. Ama oldukca cabuk şekilde motosiklete adapte oldum ve bu iyi bir şey. Jerez'de yol tutuş burada olduğundan daha yuksekti, sanırım en buyuk fark bu." "Cok calışmamız gerekiyor cunku frenleme esnasında cok fazla vakit kaybediyorum. Bu yuzden uzerinde calışmaya devam etmemiz gereken şeylerin başında bu geliyor. Ozellikle freni sıktığınız zaman cok fazla baskı uygulamam gerekiyor ve motosiklet durmuyor." "Yarın farklı bir ayar deneyeceğiz cunku bugun sadece motoru test ettik. Bu yuzden herhangi bir ayar değişikliği yapamadım. Jerez'dekiyle aynı ayara sahiptim." "Frenleme esnasında daha iyi olmak icin calışacağız cunku şu anki durumdan memnun değilim. Aynı hatta ust uste uc tur atabilmiş değilim. Motosikletle cok fazla hareket etmem gerekiyor ki, bu hoş değil. Sabit kalamıyorum." "Şimdi bunu ayar değiştirerek cozmeye calışacağız. Sonrasında şaside bazı yeni şeyler deneyeceğiz." dedi. Gunluk Gazeteler