LCR Honda surucusu Cal Crutchlow, sakatlığı yuzunden uc ay boyunca kenarda kalmasının ardından Sepang'da duzenlenen MotoGP sezon oncesin testindeki donuşunden oturu cok mutlu olduğunu soyledi. Crutchlow, Phillip Island'da gecirdiği buyuk kazanın ardından sağ ayak bileğini kırdı ve ameliyat olduğu icin 2018'in geri kalanında piste cıkamadı. Britanyalı surucu, uzun bir aranın ardından Sepang testiyle MotoGP'ye dondu ve bileği tamamen iyileşmese de, suruş yaparken kendisini rahatsız etmediğini dile getirdi. Cuma gununu altıncı sırada tamamlayan Honda surucusu, hem LCR'den takım arkadaşı Takaaki Nakagami'yi gecti hem de Marc Marquez'den 0.4 saniye daha iyi bir tur attı. Crutchlow, "Genel olarak bu uc gunun gidişatından memnunum. Daha iyi bir uc gun isteyemezdim." "Ayak bileğim elbette ağrıyor, ısınıyor ve şişiyor. Ama iyi hissediyorum. Beklenenden daha iyi. Ayak bileğimin iyi durumda olduğunu hissediyorum. Motosikletteyken beni rahatsız etmiyor, aksine durduğum zaman beni rahatsız ediyor." "Tabii ki yavaş hareket ettiriyorum. Ayağımı arka freni kullanırken yavaş hareket ettirmem gerekiyor. Ama motosikletsiz gecen uc aydan sonra iyi durumda olduğumu hissediyorum." "Yanlış anlamayın, her sabah kalktığımda adeta otobus carpmış gibi hissediyorum..." dedi. Crutchlow, hızlı turundayken beşinci virajda hata yapıp kaza yapmıştı. Eğer bu hata olmasaydı, cok daha hızlı gideceğini soyledi. "Cok daha hızlı gidebilirdim ama kaza yaptım. Tamamen benim hatam, ikinci virajda aşırı heyecanlandım." "En hızlı turumun ilk sektorunde, en iyi tura kıyasla 0.3 saniye kaybettim. Bu yuzden bir sonraki turda yarım saniye daha hızlı gitmek icin deli gibi zorladım." "Biraz homurdandım ve kaza yaptım. Bu yumuşak lastikle oldu ve cok daha hızlı gidebilirdim. Yaklaşık 0.6 ila 0.8 saniye daha hızlı olabilirdim." Crutchlow, sakatlığı ve farklı on tarafın hissinden oturu 2019 versiyon Honda'da henuz rahat hissetmediğini soyledi. "Bu hafta hem 2018 hem de 2019'u surdum ve bu yuzden tam olarak neye benzediğini gordum. Ama maalesef 2019 motosikletiyle yapılan ilk iki testi kacırdım ve yeni motosiklete daha fazla ayarlama yapmak zorunda kaldım. Henuz tamamen rahat hissetmiyorum, ama bunun benim sakatlığım ve on taraftaki farklı hisle de ilgisi var." "Belki adapte olmam gerekiyor ama pistin farklı bolgelerinde rahat hissetmedim. Honda ile fren bolgelerinde cok fazla zorlanıyoruz ve kaza yapıyoruz." "On taraftaki his tamamen farklı, tamamen zıt. Gecen yılki ağırlık yok gibiydi. Belki de geliştirdiler ve buna adapte olmam gerekiyor." Gunluk Gazeteler