Hamilton: "Mutluyum, Gururluyum"
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton: "Mutluyum, Gururluyum"
-
17-10-2019, 18:12:15Lewis Hamilton, bu sene art arda kazandığı 2. yarışın ardından harika hafta sonunu kutluyor. Mclaren surucusu, son 2 yarışta kazandığı puanlar ile şampiyona da da liderliğe yukseldi ve Kanada'da cıktığı 3 yarışın 2'sini kazanmış oldu. Hamilton "İnanılmaz bir hafta sonu oldu, harikaydı." "Buraya carşamba gunu geldim ve her şey yolunda ilerledi. Taraftarlardan inanılmaz destek aldım, burada cok fazla İngiliz vardı ve destekleri harikaydı." "Takım harika bir iş cıkardı, sezonun en zor yarışlarından birisiydi ancak siz de bunu istiyorsunuz. Cok mutluyum ve takımımla gurur duyuyorum." dedi. Hamilton, Red Bull'un hÂl bir cok pistte en hızlı araca sahip olduğunu ancak yine de Mclaren'in yakalayacağı konusunda şuphesinin olmadığını soyledi. Hamilton "Onlarla farkı kapatmak icin yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz. Yere basma gucunun biraz daha yuksek olduğu diğer pistlerde hÂl biraz onde olabilirler ancak farkı kapatacağımızdan şuphem yok." "Acıkcası yarış hafta sonu biz onlara gore daha iyi iş cıkarıyoruz ancak umarım bu şekilde devam edebiliriz. Bugun benim icin cok ozel. İlk yarışımı burada kazanmıştım ve 3 sene sonra bunu tekrarlamak gercekten memnun ediyor." dedi. Pit alanında Alonso'ya gecilmesi hakkında konuşan Hamilton "Onun biraz onunde cıktığımı duşunuyorum ancak acık bir şekilde en iyi pitimizi yapamadık." "Onun pitten bırakıldığını gordum ve o giderken benim kor noktama geldi. Bir anda belirdi bu yuzden ilk viraja kadar mucadele ettik ve o gecti. Harika performans gosterdi." dedi. TRF1 __________________