Button: "Bu Cocuk Olağanustu!"
Spor Haberleri0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Button: "Bu Cocuk Olağanustu!"
-
17-10-2019, 18:12:12Jenson Button, oldukca eğlendiği Kanada yarışının sonucunda 2. olduğu icin gayet mutlu. Yarışı ikinci sırada tamamlayan Button, takımının art arda ikinci kez duble yapmasını sağladı ve Hamilton, Button'la galibiyet sayısını eşitlemiş oldu. Button "Harika bir yarıştı. Cok eğlendim ancak oldukca da zordu." "Gercekten cok eğlenceli bir yarıştı ve lastikleri ne zaman zorlamamız gerektiği konusu oldukca zordu. Son bolumde biraz erken zorlamaya başladım ancak yine de ikinciliği kazandım ve takımıma buyuk teşekkurler." "Bu cocuk (Hamilton) olağanustu birisi. Yarışı yakın tamamlamak ve iyi puanlar kazanmak guzeldi." dedi. Button, lastik sorunlarının yarışı ilginc bir hale getirdiğini soyledi. Button "Bu acıdan eğlenceli bir yarıştı. Ondeki ikisinin mucadelesini izlemek harikaydı. Eğlenceliydi ve yarışı izleyenler icin de harika bir seyir vardı." "Lastikler acısından normalden farklı bir yarış oldu. Bu yarışı felaket bir hale soktu." dedi. Hamilton ayrıca sıralamalardan once hastalığı nedeniyle İngiltere'ye donmek zorunda kalan yarış muhendisi Jakob Andreasen'a da teşekkurlerini iletti. Button "Jakob icin kotu oldu. Ayar calışmasını onceden yapmıştı ve bu yuzden bu sonucun birazı ona ait. Bu yuzden son yıllarda Lewis ile calışan Phil Prew muhendisim oldu." "Yeni insanlarla calışmak ve yeni fikirler her zaman ilginctir. Umarım Jakob iyidir ve umarım bir an once pistte goruruz." dedi. TRF1 __________________