Mark Webber, Macaristan'da aldığı galibiyetin ardından şampiyonluk yarışında henuz hic bir şeyin belli olmadığını soyledi. Red Bull pilotu, bu sezon kendisi adına aldığı 4. zaferin ardından şampiyonada lider konuma yukseldi. Webber, şu anda ikinci olan Lewis Hamilton'un 4 puan onunde. Hungaroring'de Red Bull, farklı bir dunyada gibi bir tempoya sahip gorunmesine rağmen Webber, yaz arasına giren Formula 1'de şampiyonluk savaşının hÂl ardına kadar acık olduğunu soyledi. Webber: "Puan sıralamasında lider olmak iyi bir şey ama dunya şampiyonluğu mucadelesinde daha cok bolum var" "İlk 5 pilot 20 puan ile ayrılıyor, ki bu hicbir şey. Gecen senenin puan sistemine gore 8 puanın altına denk geliyor." "HÂl her şey olabilir ama telefonumu kapatıp da bir iki hafta tatil yapana kadar değil... Spa oncesinde tekrar temasa geceriz." Guvenlik aracından buyuk fayda sağlayan Avustralyalı pilot, sonunda kendini cok rahat hissettiğini belirtti. Webber: ''Yaz arasına bir galibiyetin ardından girmek harika bir duygu" "Esasen uc bolumlu bir yarış surmek zorunda kaldım. Cunku guvenlik aracı geldiğinde lastikler icin pite girmedim ama strateji sonuc verdi ve sonları cok kolay olan bir yarış kazandım" TRF1 __________________