Webber: "Red Bull Her Yerde Guclu"
Spor Haberleri0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Webber: "Red Bull Her Yerde Guclu"
-
17-10-2019, 18:08:40Şampiyona lideri Mark Webber, araclarının butun pistlerde guclu olacağını ve lider olarak kalması icin istikrarlı olması gerektiğini soyledi. Avustralyalı pilot, Macaristan'da zafere ulaşmasının ardından liderliğe yukselmişti. Red Bull pilotu, 7 yarış kala McLaren'den Lewis Hamilton'un 4 puan onunde. Webber, takımı icin artık zayıf kalacakları bir pist olmadığını ama sezon sonuna kadar istikrarlı olması gerektiğini soyledi. Webber: "Aracın her pistte performans gosterdiğini bu sene gosterdik. Bu yuzden umuyoruz ki artık zayıf kaldığımız bir pist yok" "Elbette Singapur iyi olmalı. Suzuka, Brezilya ve Abu Dhabi de. Monza gibi bazı diğer yerlerde uzun duzluklerin nasıl olacağından biraz endişeliyiz." "Ama arac, pistlerin coğunda cok guclu. Bu yuzden herhangi bir pistte kim olursa olsun boy olcuşmeye hazırız. Gelecek butun yarışları dort gozle bekliyorum" "Spa ve Suzuka'da kazanmak guzel olur, bir kac zafer daha. Bunun yanında bazı ozel şeyler de beraberinde gelir diye umuyorum. Onceden pek istikrarlı olmadığım bazı pistlerde istikrarlı olmak icin odaklanmam gerek." "Bazı yerlerde ufak sorunlar oldu. Cunku bu seviyede kazanmanız icin mukemmel bir hafta sonu gecirmeniz gerekiyor. Elbette Sebastien ve ben birbirimizi cok sıkı bir şekilde zorluyoruz ve birbirimizi yenmeye calışıyoruz. Her şeyi doğru yapmanız gerekiyor." Avustralyalı pilot, bu sene kalan bazı "ozel" yarışları kazanmaktan memnuniyet duyacağını da ekledi. Webber: "Bu sene hedeflerimden bazılarını şimdiden gercekleştirdim, ki bu heyecan verici. Ama gelecekte bazı harika yarışlar olacak. Kazanmanın harika olacağı bazı ozel yarışlar var." "Ama her yarış 25 puan veriyor ve her yerde performans gostermelisiniz. Eğer bunu yapabilirseniz, sene sonunda neler olabileceğini asla bilemezsiniz." TRF1 __________________