Daniil Kvyat'ın menajeri Nicolas Todt, Daniil Kvyat'ın sahip olduğu fırsatı iyi kullanması gerektiğini soyledi. Daniil Kvyat, 2014'te Toro Rosso ile Formula 1'e adım atmış ve ertesi yıl Red Bull'a gecerek Daniel Ricciardo'yu puan olarak geride bırakmıştı. Ancak Rus pilot ertesi yıl Red Bull'daki koltuğunu kaybetti ve sonrasında Toro Rosso'da gecirdiği 1.5 yılın ardından Red Bull programından cıkartıldı. Gecen yılı Ferrari'nin simulator pilotu olarak geciren Rus surucu, Helmut Marko ile yaptığı goruşmenin olumlu sonuclanmasının ardından yeni sezonda Toro Rosso ile F1'e geri donecek. Kvyat'ın menajerliğini daha once Felipe Massa'yla calışan Nicolas Todt yapıyor. Corriere dello Sport'a konuşan Charles Leclerc ve Mick Schumacher'in menajeri Todt, "Formula 1'de ikinci bir şans yakalamak her zaman olan bir şey değil." "Daniil icin 2016 ve 2017 hic de kolay değildi. Red Bull'dan Toro Rosso'ya gonderildi ve ertesi yıl surucu programından tamamen cıkartıldı. Sonrasında neler olduğunu anlamaya calıştı. Kendisine karşı oz eleştiri yaptı ve Ferrari simulatorunde bolca vakit gecirdi." "Doğrusu bu bana 2004 yılında Felipe Massa'nın Sauber'deki calışmalarını hatırlatıyor. İki yıl sonra Ferrari'de Michael Schumacher'in yanına gecmişti. Cok fazla hayal kurmak istemiyorum ama Daniil'in yetenekli bir surucu olduğunu soyleyebilirim. Kulturel zenginliği ust duzey olan cok zeki ve ozel bir sporcu." "Artık duygularını bir kenara bırakıyor. Eskisi gibi duygusal değil. Şimdi daha olgun bir Daniil Kvyat olarak Formula 1'e donuyor. Şimdi iyi sonuclar almaya başlaması gerekiyor cunku ucuncu bir şansa sahip olmayacağını biliyor. Bu fırsatın kendisi icin altın değerinde olduğunu cok iyi biliyor." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Nicolas Todt: Kvyat Ucuncu Bir Şansa Sahip Olmayacak