Marc Marquez, Honda’nın bu yondeki geliştirme cabalarına rağmen takımın 2019 motosikletinin on tarafının kazalara musait olduğuna inanıyor. Marquez, şampiyon olduğu 2018 sezonunda 23 kaza gecirmişti ve bu kazalar yuzunden kış aylarında omzundan ameliyat olmak zorunda kalmıştı. Marquez, ameliyat yuzunden Sepang testlerinde yuzde yuz sağlıklı bir şekilde turlayamamıştı ve uc test gununde de sınırlı sayıda tur atabilmişti. Son test gunu olan cuma gununu ise lider Petrucci’nin 1 saniyeden az bir farkla gerisinde 11. sırada tamamlamıştı. Test boyunca kendini cok zorlamayan İspanyol surucu, diğer bir Honda surucusu Cal Crutchlow’un gecirdiği iki kazaya dikkat cekerek 2019 motosikletinin on tarafının hÂl zorlu olduğunu soyledi. Marquez, “Tabii ki bu konu uzerinde calışıyoruz, ancak bu testte bu konu uzerine odaklanmadım cunku her zamanki gibi zorlamıyordum. Tehlikeli bir an yaşamadım, temiz surdum.” “Bu benim icin normal değil, ancak Cal iki, uc kere kaza yaptı ve hÂl on taraf kritik nokta gibi gozukuyor, goreceğiz.” “Zorlamaya hazır olduğumda her zamanki gibi zorlayacağım ancak bu testte kurtarış yapacak kadar zorlamadım, zorlamıyordum ve on tarafta bir şeyler denemiyordum, takıma da denemememizin daha iyi olduğunu soyledim.” “Hızlanmayı geliştirmeye calıştık. Cunku hızlanma, motoru hissetmemi sağlayan şey ve virajlarda fazla zorlamıyordum.” dedi. Marquez’in duşuncesi kendisine soylendiğinde Crutchlow, Sepang’daki kazaların sebebinin Honda suruculerinin geleneksel kaza sebebi olan “on taraftan cok şey istemelerinden” değil, daha farklı bir sebepten olduğunu soyledi. Crutchlow, “Benim kazalarıma farklı bir şekilde bakmanız gerek, cunku normalde Honda’nın on tarafı yuzunden kaza yaparız, daha cok frenleme bolgesinde ve on tarafa aşırı baskı yaptığımızda kaza yapıyoruz.” “On taraftaki hissiyatım şu anda tamamen bundan farklı. Gecen yılki gibi bir yuk gibi hissetmiyorum, bu yuzden biraz gelişmiş olabiliriz ve ayrıca adapte olmalıyım.” Son motor secimi hÂl yapılmadı Marquez, perşembe gunu yaptığı acıklamada sakatlığı yuzunden Sepang testi sırasında RC213V ile ilgili daha ince detaylara odaklanmak yerine iki farklı motor tipini karşılaştırmaya odaklandığını soyledi. Son MotoGP şampiyonu, hangi motoru kullanacağına “az cok” karar verdiğini soyledi ancak Honda’nın, Katar’daki son sezon oncesi testine kadar kararın verilmesini istediğini de belirtti. “HÂl bir testimiz daha var ama az cok hangi motoru sececeğim belli.” “Ancak Katar’da denemek daha iyi olur cunku bu uc gunde, ozellikle de son gunde butun mevsim boyunca sahip olmadığımız koşullar vardı.” “Pist cok kolaydı, her şey iyi calışıyordu cunku pist uzerinde cok fazla kaucuk vardı, yol tutuş fazlaydı ve motosikleti surmesi kolaydı.” Gunluk Gazeteler