Nico Hulkenberg, art arda ucuncu senesini gecireceği Renault'ya katıldığı icin hicbir zaman pişmanlık duymadığını belirtti. Renault ile art arda ucuncu senesini gecirmeye hazırlanan Alman surucu, Fransız takımın kilit isimlerinden biri ve surekli olarak takım icinde bir değişime tanıklık ediyor. 2017’nin başında, takım icinde yapılması gereken bircok şeyin olduğu bir zamanda takıma katılan Nico Hulkenberg, Renault’nun ondeki uc takımı yakalamaya hazır olduğunu duşunuyor. Yol tuzaklarla dolu, ancak 2015 Le Mans 24 Saat galibi surucu, doğru yerde olduğuna ikna olmuş durumda. “İki sene once Renault’ya gelmemle iyi bir karar verdim. Bundan hicbir zaman pişmanlık duymadım. Takım bu sure icerisinde cok değişti, her sene gelişim gosterdik. Ancak takıma katıldığım zamanlarda cok iyi gorunmuyorduk. Renault’nun ciddi olduğunu biliyordum, beni ikna ettiler. Harika bir fırsattı ve buyuk bir potansiyel gordum ve hÂl da goruyorum. Bu heyecan verici ve onumuzde buyuk bir yıl var.” “Tabii ki gecen sene dordunculuğe ulaştık, ancak yıl boyunca gosterdiğimiz gelişim ve ilerleme istediğimiz duzeyde değildi. HÂl yapmamız gereken işler var ve yıl boyunca pist karakteristiklerinden bağımsız olarak guclu olmak istiyoruz. Takımı inşa etmeye devam etmeyi ve gridin onlerine doğru yaklaşırken yakaladığımız ivmeyi korumak istiyoruz.” “Enstone’da şasi parcalarını ve takım calışanlarının iyi bir arac tasarlamak icin cokca enerji harcadığını gordum. Neler yaptığımızı ve nelerin değiştiğini biliyorum, bu yuzden bunu gormeyi ve surmeyi dort gozle bekliyorum. Bir surucu aracında her zaman daha fazla guc, daha fazla yol tutuş ve daha fazla denge ister!” “Ben her zaman elimden geleni yapmaya calışıyorum, kendimden en iyiyi almak, ekibin potansiyelini ve aracı en ust seviyeye cıkartmak istiyorum. Onemli olarak, once buyuk bir adım atmak istiyoruz ve duzenli olarak bir takım olarak daha iyi performans gostermek, gelişme hızımızı devam ettirm istiyoruz.” “Kış aylarını, en iyi şekilde hazırlanmak icin hic olmadığı kadar sıkı calışarak gecirdim. Her zamanki şeyleri de yaptım, Noel ve yeni yıl tatiline cıktım. Ve bunlardan sonra vucudumu ve zihnimi yeniden gereken hale getirmek icin yoğun antrenmanlara geri dondum.” “Bir takım olarak 2017’nin başından beri cok geliştik ve bu, uzun vadede başarıya ulaşmak icin gerekli olan surecin bir parcası. Geldiğimde altyapı hÂl yeniydi, o zamandan bu yana cok yol kat ettik. “Daniel iyi bir cocuk ve Formula 1’de gecirdiğim uzun yıllar sayesinde onu tanıyorum. O da Monaco’da yaşıyor, bu yuzden zaman zaman onu orada goruyorum. İkimiz de tenis oynamaktan hoşlanıyoruz ve birkac sefer tenis oynamak icin bir araya gelmiştik. İyi anlaşıyoruz ve hep iyi bir ilişkimiz olmuştu. İyi bir ikiliyiz, guclu bir takım icin suruyoruz, bu yuzden sorunsuz ilerlemesini ve iyi bir sezon gecirmeyi hedefliyoruz.” Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Hulkenberg Renault'ya katıldığı icin "asla pişmanlık duymamış"