Fin Turun Sanomat gazetesi, Felipe Massa'nın sozleşmesinin uzatılmasına ilişkin ciddi goruşmelerin başladığını bildirdi. Fakat gazete, Brezilyalı pilotun menajeri Nicolas Todt'un, şimdiden diğer takımlarla - muhtemelen Renault- hazırlık mahiyetinde goruşmeler gercekleştirdiğini ileri surdu. Massa'nın sozleşmesi mevcut şartlarda Aralık ayında sona erecek. Massa'nın sozleşmesinin yenilenmeyeceği, yerine Renault pilotu Robert Kubica'nın da gelecek sene Fernando Alonso ile birlikte yarışacağı soylentileri yapılıyor. Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ise konuya ilişkin yaptığı acıklamada, "Alonso ile uzun bir kontratımız var. Massa'ya da guveniyoruz. İşini iyi yapıyor" ifadelerini kullanmıştı. Massa ise, "Ferrari'de yarışmayı cok seviyorum. Ben herkesi biliyorum, herkes de beni biliyor. Fakat hızlı araclara sahip diğerlerinin de benimle ilgileniyor olduğunu bilmek cesaret veriyor" demişti. Massa, bununla birlikte, "Ana hedef Ferrari ile devam etmek" yorumunda bulunmuştu. TurkiyeF1.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa'nın menajeri diğer takımlarla temasta