Lewis Hamilton, Mclaren'in Silverstone'a getirdiği guncellemelerin performansı hakkında erken konuşmak istemiyor. Mclaren, kendi evindeki yarışa buyuk umutlarla bir cok yeni parca getirdi ve Red Bull ile olan farkı kapatmak istiyor. Ancak bugunku her iki seansı da Red Bull domine etti ve Mclaren, ozellikle 2. seansta oldukca geride kaldı. Hamilton "Valencia'ya gore geliştiğimizi hissedebiliyorum. Burası Barcelona tarzı bir pist ve Red Bull ile aramızda 1 sn vardı." "Burada o farkı goreceğimizi duşunmuyorum. Yarın daha yakın olacaktır. Eğer aracı doğru ayarlayabilirsek o zaman sorun olacağını duşunmuyorum." "Yeni parcaları koyduk ve bu sabah heyecanlıydım. Ve aractaki hislerim olumluydu. Aslında bu sabahki performansımıza şaşırmıştım. Ayarlarda bazı değişiklikler yaptık ve bunlar aracı iyileştirmedi. Ancak bazen bu tur durumlar yaşanabiliyor." "Bu yuzden daha onceki ayarlara doneceğiz ve tekrar oradan başlayacağız ve umarım yarın daha iyi ayarlara sahip oluruz. Ancak genel olarak aracın performansı iyi." dedi. Jenson Button "Bugun arac bakımından beklediğimize gore biraz daha aldatıcıydı. Oncelikle yeni paketle doğru ayarları bulamadım Ancak gun sonunda geliştirmeyi başardık. Yine de daha yapmamız gereken cok şey var. İstediğimiz yerde değiliz. Arac pistin bazı bolumlerinde cok aldatıcı." "Bazı alanlarda gelişme sağladık ancak henuz tam dengeyi bulamadık. Bugun harika bir gun gecirmedim ve bu uzucu cunku bugun cuma olmasına rağmen pistte bir cok insan gormek guzeldi." dedi. TRF1 __________________