Toro Rosso, 2019 sezonunda mucadele edeceği yeni STR14'u Misano'da piste cıkardı. Toro Rosso, yeni aracını pazartesi gunu yaptığı cevrimici lansmanla tanıtmış ancak reklam filmi cekimi yapacağını acıklamamıştı. Bugun Misano pistine giden İtalyan ekip, yeni sezonda mucadele edeceği STR14'u ilk kez piste cıkardı. Direksiyonun başına Daniil Kvyat'ın gectiği gorulurken, Alexander Albon da yeni aracın direksiyonuna gecti. Gecen sezon F2’yi ucuncu sırada tamamlayan 22 yaşındaki Albon, bu sezon Toro Rosso ile F1’de mucadele edecek. Albon şu şekilde konuştu: “Bu sene kesinlikle bir oğrenme sureci olacak. Melbourne’den once Barcelona’da sadece dort gun test yapma fırsatım olacak. Asıl odak noktam, aracta rahat hissedebilmek ve hızımı en kısa surede arttırmak. Kişisel hazırlıklar anlamında, kendime fazla baskı yapmayacağım ve ilk gunden itibaren her şeyimi vereceğim. Bu sene, nasıl bir surucu olduğumu herkese gostermem icin bir fırsat.” “Pistlere hazırlanmak icin simulatorde cokca zaman harcadım. Onceliğim buydu. Simulatorde gecirdiğim zaman dışında takımla da cokca zaman geciriyorum. Her şeyi, aracı en kısa surede anlamam icin yapıyorum, ki bu da bana Melbourne’de yardımcı olacak.” Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Toro Rosso, Honda motorlu STR14'u Misano'da piste cıkardı