Mercedes F1 takım patronu Toto Wolff, yeni W10'un tanıtım gununde değerlendirmelerde bulundu. Wolff, takımın yeni F1 aracının tanıtıldığı gunde yaptığı acıklamalarda şu sozlere yer verdi: “Hem Lewis hem de Valtteri kış boyunca zamanlarını Formula 1’den kafalarını uzaklaştırmak icin harcadı.” “Lewis yolculuk yaparak zaman gecirdi. Kış arasından sonra bir araya geldiğimizde yenilenmiş gibiydi. Yeniden yarışmayı istiyor ve buna buyuk aclık duyuyor.” “Valtteri de Finlandiya’da ailesiyle birlikte zaman gecirdi. Ancak hemen yarışlara geri dondu ve Arctic Rallisi’ne katıldı. Kış arasından sonra onunla da iyi bir sohbet gercekleştirdik. İyi bir yerdeydi ve kendisi icin iyi olmayan bir sezondan sonra tamamen kendini sıfırlayabildi.” “Valtteri, takımın kendisini tamamen desteklediğini biliyor ve araca gecip onu eleştirenlere neler yapacağını gostermek istiyor. İki surucumuz arasında guclu bir mucadele bekliyorum, kendileri arasında ve rakiplerine karşı savaşmalarını bekliyorum.” “2010’da Formula 1’e geri donduğumuzden beri cok yol kat ettik. İlk birkac yılda oğrenme sureci gecirdik, uzun vadeli bir takım oluşturduk ve surekli olarak performansımızı yukselttik.” “İlk iyi sezonumuz, ikinci bitirdiğimiz 2013’tu. Ondan sonra art arda beş cift şampiyonluk yaşadığımız seneler yaşadık. Takımdaki kimsenin en cılgın hayallerinde bile, ozellikle de zorlu rakiplere karşı yarıştığımızdan dolayı mumkun olmayacağına inandığımız inanılmaz bir başarı.” “Mucadele ettiğimiz her kategoride bizi zorlayan rakiplerimizin olmasını isteriz. Formula E bizim icin tamamen yeni bir alan. Seride cok fazla deneyimi olan takımlar var ve Formula E’de deneyim, kritik bir faktor. Bu yuzden bizim icin cok buyuk bir zorluk olacak. İddialı beklentiler belirliyoruz ama aynı zamanda ilk FE sezonumuzda oluşacak etkiyi de abartmıyoruz.” “Hem Formula 1 hem de Formula E'de mucadele eden tek arac ureticisi olacağız ve her iki seriden edinilen bilgiler de yol aracları dunyasına girecek ve her iki platformu da tum Mercedes ailesi icin onemli bir teknoloji yonlendiricisi haline getirecek.” Gunluk Gazeteler