McLaren'in 2019 aracı MCL34'un lansmanında konuşan Carlos Sainz, heyecanlı olduğunu ve bir an once aracın direksiyonuna gecmek istediğini soyledi. Carlos Sainz, McLaren ile ilk suruşunu gectiğimiz sezon sonu Abu Dhabi testlerinde yapmıştı, ancak İspanyol surucunun Woking merkezli takımla herhangi bir yarış tecrubesi bulunmuyor. Sainz bunun icin Mart ayının ortasında yapılacak Avustralya GP’sini beklemesi gerekiyor ancak sezon oncesi testler onumuzdeki hafta Barcelona’da başlıyor. Madridli surucu, yeni aracın Woking’deki lansmanında “heyecanlıydı”. Sainz, yeni araca “ilk goruşte aşık olduğunu” soyledi. “Sonunda McLaren renkleri ile mucadele edeceğim icin testleri dort gozle bekliyorum. Fabrikadaki herkesin yeni sezona hazırlanmak icin kış boyunca sıkı calıştığını biliyorum ve bence takım MCL34’un tasarımı konusunda harika bir iş yaptı.” “İlk bakışta aşık oldum, ilk kez mucadele etmek icin gercekten iyi bir arac. Renklerin yeni kombinasyonunu ve yeni surucu kıyafetlerini sevdim. Ama siz ne duşunuyorsunuz bilemem.” “Artık kendimi daha fazla evde gibi hissediyorum. İngiltere’ye geldiğimden beri gecirdiğim butun bu uc ay boyunca yoğun bir kış oldu, Woking’de cok zaman gecirdim, bazı simulator suruşleri gercekleştirdim, muhendislerle birbirimizi daha iyi tanımak icin toplantılar yaptık.” “Sezona cok iyi hazırlanmış hissediyorum. Bence arac hazır, istersek bugun cıkıp test edebiliriz, ki bu iyi bir adım ve şimdi guclu ve zayıf olduğumuz alanları bulma ve bunları geliştirme zamanı.” “İngiltere’ye taşındığımdan beri fabrika benim icin ikinci bir ev gibi oldu ve takımdaki herkes aynı yonde ilerliyor. Onumuzdeki buyuk gorevin farkındayız ve ilk once testlerden sonra nerede olduğumuzu belirlemeliyiz.” “Yılın bu aşamasında hedefler koymanın buyuk bir hata olacağını duşunduk, daha iyi hazırlanarak, hedefimizi sezon oncesi daha fazla iş yapmak olarak belirledik ve bunun karşılığını aldık. Yapılan işi fabrikada gorduk, fabrikadaki herkesin aracın canlanmasını istediğini de gorduk.” “Herkesin hevesli olduğunu ve herkesin arabada cok calıştığını gorebilirsiniz ve bu onemli. Test etmemiz, arabanın nerede olduğunu gormeniz ve adım adım ilerlememiz gerekiyor.” Gunluk Gazeteler