Caylak McLaren surucusu Lando Norris, yeni sezona iyi hazırlandığını ve direksiyon başına gecmeyi dort gozle beklediğini soyledi. “Sıradaki durak Barcelona. Cidden testlerde aracın direksiyonuna gecmek icin sabırsızlanıyorum. Kış boyunca F1’e hazırlanmak icin cok calıştım. Fabrikada takımla da cokca zaman gecirdim, 2019 sezonuna hazır olmak icin oğrenebileceğim kadar cok şey oğrendim.” “Formula 1’de yarışmayı kucukluğumden beri hayal ediyordum. 2018’deki antrenman turlarında direksiyon başında gecirdiğim zamanlarda yararlı tecrubeler edindim ve şimdi McLaren ile ilk yarışıma cıkmayı dort gozle bekliyorum. MCL34 harika gorunuyor ve bir an once onu surmek istiyorum.” “McLaren’a uymalıyım. Takım bende cok şey bekliyor, insanlar bana guveniyor, ancak bu baskının sadece olumlu bir etki oluşturmasını sağlamaya calışacağım.” “Bu kış, onceki kış aylarına gore cok daha zordu. Yeni bir seviyeye ulaşabilmek icin hem fiziksel hem de zihinsel olarak buyuk bir hazırlık yapmak zorunda kaldım. Barcelona’daki testler ve Avustralya’daki ilk yarış icin en iyi şekilde hazırlanmaya calıştım.” “Her surucu, takım arkadaşının onunde olmak ister, ancak tekrar yarışlar kazanmak ve şampiyonluk icin savaşmak istiyorsak birlikte calışmamız onemli.” Gunluk Gazeteler