Charles Leclerc, Sebastian Vettel'le yarışacak olmasının kendisi icin bir fırsat olduğunu soyledi. Gecen yıl Sauber'le harika bir performans gosteren Charles Leclerc yeni sezonda Ferrari icin yarışacak ve İtalyan takımın tarihinin en genc pilotlarından birisi olacak. İtalyan takım yeni aracını bugun Maranello'da gercekleştirilen lansmanla tanıtırken, Charles Leclerc lansmandaki isimlerden biriydi. Takımın yoneticileriyle uzun sure sohbet eden Monakolu pilot, İtalyan takımla yarışmanın kendisi icin bir ruya olduğunu soylerken, Sebastian Vettel'le yarışacağı icin oldukca mutlu olduğunu dile getirdi. "Benim icin duygusal bir gun. Yeni bir maceraya başlamak icin gercekten cok sabırsızlanıyorum, bu oldukca heyecan verici. Cocukluğumdan beri benim icin bir ruyaydı ve her zaman bu aracta olmayı hayal ettim." "Son birkac yıldır Ferrari Surucu Akademisi'nde yer alıyorum. Bu bir gun Ferrari koltuğuna oturma amacıyla bir surucu olarak kendimi geliştirmeme cok fazla yardım etti. Şimdi bu gercekleşiyor. Bununla gurur duyuyorum." "Yanımda Sebastian gibi bir şampiyon olacak. Bu acıdan uzerimde herhangi gerginlik yok. Aksine bu benim icin bir fırsat ve bunu iyi kullanmaya calışacağım. Ondan cok şey oğrenebilirim." "Yani bunu bir fırsat olarak goruyorum. Harika bir sezon olacağından kesinlikle eminim. Hedef birlikte calışmak olacak. Bunu yapacağımızdan da eminim."
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: Vettel'le Yarışmak Benim İcin Bir Fırsat