Cin GP Yarış Sonrası HRT
Spor Haberleri0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Cin GP Yarış Sonrası HRT
-
17-10-2019, 17:51:47Karun Chandhok,17.: Bahreyn'deki ilk yarışımızdan sonra, bugun yağmurlı havada hic kolay olmayan bir yarışı bitirebildiğimiz icin cok mutluyum.Aractaki hidrolik bileşenlerin değiştirilmesi gerektiği icin, pit cizgisinden yarışa başladım. Yarışın sonuna kadar arac işlemsel olduğu icin değişiklikler faydalı oldu. Yağış yuzunden bir kac kere dışarı cıktım ama bitirmeyi başardım. Takım icin iki aracla yarış bitirmek cok cesaretlendirici. Takıma cok teşekkur ederim. Bugun bitirmek cok zordu ve bunu başardığım icin cok mutluyum." Bruno Senna,16.: Tekrar yarış bitirdiğimiz icin cok mutluyum. Yağışlı hava koşullarında pek fazla deneyimimiz yoktu ve aracı kullanmak cok zordu. İc kısım cok karanlıktı.Goruş acım bu şartlar icin biraz karanlıktı. Islak zeminde yarışmaktan zevk aldım. 2 aracla yarış bitirebildiğimiz icin takım adına cok mutluyum. Colin Kolles: Cok iyi bir gun, 4.yarışımızda 2. kez hem de yağmurda 2 aracımızla yarış bitirdik. Karun ve Bruno Avustralya'dan sonra 2.kez ıslak zeminde arac kullandılar. 2 aracımızla yarış bitirme amacımıza bir kez daha ulaştık. Avrupa sezonu icin faydalı olabilecek bilgiler topladık.Takıma tebrikler. 3 hafta sonra takımın evinde, Barselona'da gelişmek icin daha fazla calışmalıyız. TRF1.NET __________________