Cin GP Yarış Sonrası Sauber
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Cin GP Yarış Sonrası Sauber
-
17-10-2019, 17:51:37Pedro de la Rosa: Tabiki buyuk bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Lastik kararımız doğruydu. Kuru zeminde başladım ve ciseleyen yağmurda devam edebildim. Sollamadan cok zevk aldım ve 4. oldum. Boyle bir olayın icindeysen, gercekten bitirmek zorundasın. Bugun buyuk bir şans kacırdık. Gercekten neler olduğunu bilmiyorum. Motorda bir sorun olduğunu hissettim ve 9. virajda durdu. Kamui Kobayashi: Yazık oldu. Bugun pist şartları cok zordu eğer gridde ust sıralarda değilsen bu hep şans verir. Eminim puanlar alabilirdik.Startım cok iyiydi, bir kac viraj sonra Luizzi'nin arabası benimkine girdi ve yarış dışı kaldım. James Key: Acıkcası izleyenler icin cok heyecanlı bir yarıştı; fakat bizim icin sinir bozucu. Kamui kazanın kurbanı oldu. Onun sucu değildi. Pedro cok iyi suruyordu, lastiklerle ilgili buyuk bir istek yaptı ve takım da bu kararı verdi. Diğerleri yağmur lastiklerine gectiğinde, Pedro kuru lastiklerle kaldı.4. oldu, cok guclu gozukuyordu, Petrov'la mucadele ediyordu, tur zamanları iyiydi. Fakat aracta bir problem oldu. Motorla ilgili bir sorundu. Tam bir motor sorunu mu yoksa şasiyle ilgili bir sorun mu bilmiyorum. Araclar geri geldiğinde bunu incelememiz lazım. Puan alma şansımız vardı; fakat olmadı. TRF1.NET __________________