Red Bull Racing, bugun yaptıkları toplantının ardından Turkiye'de Webber ile Vettel arasındaki kazanın uzerine cizgi cektiklerini acıkladı. Bugun cekilen bu fotoğraf, Red Bull'dan gelen acıklamayla beraber yayınlandı. Bugun yayımladığı bildiride takım, Webber ve Vettel'in Milton Keynes'deki fabrikada Horner, Newey ve Marko ile goruştuğunu belirtti. İki pilotun kamera karşısına gecip "olur boyle şeyler" pozu verdiği bildirildi: "Olumlu bir toplantıydı ve Turkiye GP'nin 40. turunda olan kazanın uzerine bir cizgi cekildi. Takım şu anda tamamıyla gelecek haftaki Kanada GP'ye yoğunlaşıyor." Vettel: "Takım bizi harika bir konuma getirdi ve olanlar onlar icin iyi değildi. Bu yuzden yarışın liderliğini kaybettiğimiz icin onlar adına uzgunum" "Mark ve ben yarışcılarız ve bizler yarışıyoruz. Profesyonelleriz ve (o olay) birlikte calışma şeklimizi değiştirmeyecek. Harika bir takımız ve ruhumuz cok guclu. Kanada'yı dort gozle bekliyorum" Webber: "Takım adına utanc verici. Yarışı kazanma fırsatını kacırdık. Bu bir spor ve boyle şeyler olabiliyor ama olmamalıydı" "Fabrika'daki, Red Bull'daki herkesi anlıyorum. Seb ve ben, bunun tekrarlanmamasını sağlayacağız ve birlikte sorunsuz calışmaya devam edeceğiz. Şimdi bunu yeteri kadar konuştuk, oldu bitti, artık onumuze bakıyoruz. Gelecek hafta Kanada'daki yarışı bekliyorum" TRF1
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Red Bull, Turkiye'deki Kazanın Uzerine Cizgi Cekti