Racing Point'in yeni pilotu Lance Stroll, verimli bir gun gecirdiklerini ve araca geri donmenin cok guzel bir his olduğunu soyledi. Racing Point'in Kanadalı pilotu Lance Stroll, 79 tur tamamladığı gun ile ilgili duşuncelerini paylaştı. “Yeni arac şu ana kadar cok iyiydi, verimli bir gun gecirdik, bircok tur attık. Henuz yorum yapmak icin erken ancak araca donmek guzeldi.” “DRS ile ilgili birkac sorun yaşadık, bugun DRS’i kullanamadık. Ancak sebebini araştırıyoruz.” “Ancak cok da onemli değil, bilirsiniz, boyle sorunlar yaşadığınız gunler olur. Ancak takım bunun uzerinde calışıyor.” “Williams’ta olmadığım icin mutlu musun diye sorarsanız, yalan soylemeyeceğim, evet. Surmek, oturmaktan daha iyi, ancak onlar icin en iyisini diliyorum. Umarım sorunları cozerler.” “Babam, takım icerisinde nerede durması gerektiğini biliyor ve kış boyunca takım aynı şekilde kaldı. Bu yuzden sadece işimize devam ediyoruz.” “Yeni bir takımda olmak şimdiye kadar cok guzel. Yeni senede ilk kez aracı kullanmak da cok guzel. Formula 1’in size sunduklarını deneyimlemek cok guzel.” “Kış boyunca yeni sezonu dort gozle bekledim. Herkes gibi araca oturmayı istedim. Şartlar gecen seneye gore cok daha iyiydi, en azından kar yoktu. Bu sayede suruş yapabildik.” “Williams’ın yaşadığı sorun hakkında bilgi sahibi değilim, yorum yapamam. Ancak onları kenarda otururken gormek utanc verici.” “Herhangi bir aracı yakından takip etmediğim icin yeni kanatlar hakkında yorum yapamam. Hafta boyunca bu konuda daha fazla bilgi sahibi olacağım.” “Gecen seneye gore birkac değişiklik fark ettim. Ancak virajlarda bir değişiklik yok. Herkes ilk gunun ardından biraz paslanmıştı, bu yuzden değişiklikleri cozmeye devam edeceğiz. Gecen seneye gore yeni bir takım ve yeni bir aractayım. Bunun uzerine koyarak devam edeceğim.” “Bugun yeteri kadar tur attık. Verimli bir gun gecirdik. Bircok şeyi test etme şansı bulduk ve bu, iyi bir yıl gecirmenin anahtarı.” “Avustralya’ya kadar da programımıza sadık kalmaya calışacağız.” Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Stroll: Verimli Bir Gundu