Bu hafta acılışı yapılacak olan 2010 DTM serisi icin Formula 1 pilotlarının da adı geciyordu. Bunun nedeni ise Mercedes DTM suruculeri Paul di Resta ve Gary Paffett'in, havayollarındaki karmaşa nedeniyle Cin'de mahsur kalması. Alman otomobil ureticisi, bu ikilinin Hockenheim'e zamanında gelmesinden şuphe ediyordu. Mercedes'in F1'deki yedek pilotu, Cin'den ilk ayrılanlardan biri olan Nick Heidfeld, goz onunde tutuluyordu. Heidfeld gibi, Virgin adına yarışan Glock da Cin'den ilk ayrılanlar arasında ve DTM'in ilk yarışı icin adaydı. Haug: "(Paffett ve Di Resta'nın) ne zaman doneceklerini bilemiyorduk. Timo ve Nick'in aracları surme ihtimali kesinlikle vardı" Sonunda iki DTM surucusu ve Mercedes'ten Haug, Almanya'ya beklenenden once vardılar. Haug: "Pazartesi akşamı kimse bize Perşembe, Cuma veya Cumartesi ucacağımızı soylemedi" Glock da bu hafta sonu DTM'de yarışma ihtimalinin olduğunu doğruladı. Glock: "Norbert Haug ve Mercedes ile uzun yıllardır iyi bir ilişkim var. Bu yuzden onlara yardım edecektim" "Bu durumda beni duşunmuş olmaları onur verdi." TRF1.NET __________________