Formula 1'in yeni nesli, Michael Schumacher'in hÂl başarılı olmak icin gerkenlere sahip olduğuna inanıyor. Spora donuşunun ardından 3 yarış gecmişken Formula 1 tarihinin en başarılı pilotu Schumacher, henuz tam olarak eski gunlerindeki gibi olamadı. Yedi dunya şampiyonluğu bulunan Alman pilot, tekerlek bijonundaki sorun nedeniyle Sepang'daki yarıştan erken ayrılmak zorunda kaldı ve takım arkadaşı Rosberg, Mercedes adına sezonun ilk podyumuna ulaştı. Schumacher: "Tempomu kendim ayarlıyorum. Ben bir sihirbaz değilim, daha fazla yarışa ihtiyacım var" "Şahsen istenilen yerdeyim ama arac istediğimiz gibi değil. Ben dunya şampiyonu olduğumda beni şampiyon yapan araca sahiptim" "Ama cok uzakta değiliz, Nico bunu gosterdi." 2008 dunya şampiyonu Lewis Hamilton, Alman pilotun yakın zamanda tempoyu yakalayacağını duşunuyor. Hamilton: "Cok kısa bir zamanda hepimiz icin oldukca zorlu bir rakip olacaktır" Rosberg: "Formula 1'deki en guclu takım arkadaşına sahibim. Eğer sezon sonunda ona denk olabilirsem benim icin başarıdır" "Onun bir kac yarışa ihtiyacı olduğu her zaman acıktı. Uc senedir yoktu, ki bu cok uzun bir zaman" Formula 1'de şu anki en iyi pilot sorusuna Alonso :"Soylemesi zor" "Hamilton, Kubica, Vettel, Massa, Schumacher." Bunlardan birinin kendisindne hızlı olup olmadığı sorusuna ise "Bana gore hayır" şeklinde cevapladı" TRF1.NET __________________