Formula 1 caylağı Alexander Albon, direksiyon ayarlarının daha iyi hale getirilmesi halinde kendi performansını bir adım ileri taşıma potansiyeli olduğunu duşunuyor. Toro Rosso surucusu, daha once hic F1 aracı test etmemiş olmasına rağmen 2019 icin Toro Rosso koltuğunu kaptıktan sonra bir oğrenme surecine girmişti. Albon, gecirdiği iki test gununden memnun kalmasına rağmen kendisini geliştirmek icin bircok fırsatı olduğunu duşunuyor. Albon, “Şu anki temel şey, direksiyondaki tum aracları kullanmak. Bu alanda yuksek potansiyel var. Ve lastik saklama gibi konularda birkac değişikliklerle gercekten dengeye etki edebilir.” “Bununla, sadece biraz daha doğal hale getirmeye calışıyoruz. Bir noktada, muhendisin onerdikleri yerine kendiniz yapmak istersiniz. Şimdilik gelişmemiz gereken alan burası.” dedi. Albon, aracta gittikce hızlandığını hissettiğini ancak yine de yuksek hızlı virajlarda ince ayarlar yapması gerektiğini soyledi. Melbourne’den once yapılması gerekenlerin ne olduğu sorulduğunda Albon, “Gittikce yuksek hızda rahatlıyorum. Ozellikle yarış yonetiminde zorlama ve zorlamama arasında bir denge var ve bunun kolay olmadığını duşunuyorum.” “Hızlı bir atacaksanız zorlamanız kolaydır. Ancak yarış temposunda yavaş veya hızlı gitme konusu benim calışmam gereken temel alan. Ve tabii ki ritim yakalamalı ve hızımı cabukca yakalamalıyım.” "Buradaki durum oldukca iyi cunku onunuzde tum gun oluyor. Oysa Q1'deki ilk turunuzda maksimumu almalısınız." Taylandlı surucu her test gununun kendisini daha da iyi hale getirdiğini soyledi. "Her şey yavaş şekilde bir araya geliyor cunku bir keresinde her şeyi oğrenmeye veya yapmaya calışmıyorum. Şimdi durum daha doğal." "Ama yaklaşım acısından her zaman maksimumu almaya calışıyorum. Neredeyse her gune ilk gunum gibi davranıyorum. Takımın aracla ne yapmaya calıştığını anlıyorum." Gunluk Gazeteler