TOSFED’de yeni başkan Eren Uclertoprağı
Spor Haberleri0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- TOSFED’de yeni başkan Eren Uclertoprağı
-
17-10-2019, 17:32:35Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Secimli Olağunustu Genel Kurulu’nda Eren Uclertoprağı başkanlığa secildi. Turkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Secimli Olağunustu Genel Kurulu’nda Eren Uclertoprağı başkanlığa secildi. Ankara’da gercekleştirilen genel kurulda Uclertoprağı, 109 oy alarak federasyonun yeni başkanı oldu. Genel kurul 200 delegeden 156’sının imzasıyla acıldı. Secimlerde ise 168 oy kullanıldı. Kullanılan oyların 109’unu Eren Uclertoprağı, 55’ini de Mehmet Besler aldı. Secimlerde 4 oy da gecersiz sayıldı. Eren Uclertoprağı genel kurulda yaptığı konuşmada, 2015 yılında gorev geldiklerinde eksikleri tek tek belirlediklerini ve yerine getirdiklerini anlatarak, "Bu yıl da Dunya Ralli Şampiyonası gibi en buyuk spor organizasyonunu biz duzenleyeceğiz. Bu organizasyon buyukluğunun yanı sıra ulkemizin tanıtımında onemli bir olaydır. 2015 yılında goreve geldiğimizde eksikleri belirleyerek onları tek tek yerine getirdik. Sporumuz boylece kısa surede buyuk bir gelişim kaydetti." diye konuştu. 18 yaşından bu yana motor sporlarına gonul verdiğine dikkati ceken Uclertoprağı, "Kaynakları adaletli bir şekilde dağıttık. Kuluplere olan maddi desteğimiz artarak devam edecek." değerlendirmesinde bulundu. Bu arada, eski federasyon başkanı Serkan Yazıcı, Marmaris Belediye Başkan adaylığı nedeniyle gorevinden istifa etmişti. Bu nedenle federasyon yonetim kurulu olağanustu genel kurul kararı almıştı. Eski başkan Yazıcı, genel kurulda delegelerin oy birliği ile onursal başkanlığa secildi. Eren Uclertoprağı’nın başkan olduğu yeni yonetim, denetim ve disiplin kurulu şu isimlerden oluştu: Yonetim Kurulu: C.Onur Surmeli, Omer Tolon, Nisa Ersoy, Hayri Cavuşoğlu, Orhan Birdal, Nural Pekguzel, Ali Guneş, Abdulkerim Gok. Denetleme Kurulu: Hakan Karamahmutoğlu, Abdurrahman Arıcı, Mumin Pekcan Disiplin Kurulu: Avukat Levent Erdoğan, Avukat Berk Batur, Can Okan, Arda Erdem. Gunluk gazeteler. __________________