Pierre Gasly, testin ucuncu gunundeki kazanın kendi hatasından kaynaklandığını soyledi ve Ferrari'nin guclu performansına dikkat cekti. Gasly, RB15'in sol tekerini cime kaptırmasının ardından dokuzuncu virajda aracın arka tarafını bariyerlere carptı ve aracın ozellikle arka tarafı paramparca oldu. Gasly, "İyiyim, biraz sarsıldım. ama dokuzuncu virajda bir hata yaptım ve neler olduğunu gordunuz. Cocuklar icin uzgunum. Onlar icin uzun bir gece olacak . Ama en onemlisi Max'ın yarın araca geri donmesi ve pozitif şeylere odaklanmamız olacak." "Dort gunluk test boyunca cok fazla tur atmayı başardık, pek cok şey test ettik ve bugun performansa biraz daha bakma şansı yakaladık. Bence cok şey oğrendik ve şimdi tum bu verileri, gozden gecirmemiz gerekiyor. Melbourne oncesinde yapabileceğimiz pek cok şey var ama genel olarak oldukca mutluyuz. Şimdi Max'la son bir gun daha gecireceğiz ve Melbourne icin calışacağız." dedi. Leclerc'in 1:16.2'lik derecesini yapıp yapamayacağı sorusuna Gasly, "Durust olmak gerekirse, hayır. Onlar gercekten hızlılar, iyi performansa sahipler. Diğerlerinden cok kendimize odaklanmaya calıştık. Potansiyelimiz var, cok fazla şey test ettik. İyi performansımızın olduğunu biliyoruz ancak cok calışmamız gerektiğini duşunuyorum cunku onlar gercekten hızlı gorunuyorlar." yanıtını verdi. Gasly, Honda motorundan ovguyle bahsetti. "Honda'nın şimdiye kadar attığı adımdan gercekten cok mutluyum. Dayanıklılık acısından şimdiye kadar gercekten iyiydi. Performans acısından bakarsak performansın arttığını hissedebiliyoruz. Umarım boyle gider. Gelişim acısından doğru şeyleri yaptıklarını soyleyebilirim. Cok zorluyorlar ve bu harika. Fark elbette var ama gecen yıla gore daha kucuk olduğunu soyleyebilirim." Aracta nasıl hissettiği sorusuna Gasly, "Kendimi guvende hissediyorum. Bugun sadece bir hata yaptım, talihsizlikti. Cocuklar icin uzgunum. Yarın oncesinde aracı tamir etmek icin uzun bir gece olacak. 10-15 santim dışa taştım ve arka tarafı kaybedip spin attım. Etkisi buyuk oldu. Yine de dort gun boyunca yaptığımız calışmalara odaklanacağız cunku analiz edecek şeyler var." "Testi bitirmek icin harika bir yol değil ama pozitif şeylere bakmamız gerekiyor. Cok fazla test yaptık ve cok fazla tur attık. Aracta kendimi iyi hissediyorum." "Geliştirmemiz gereken anlar uzerinde calışacağız cunku tum takımların iyi performans gosterdiğini gorduk. Ama genel anlamda paketimiz oldukca iyi. Melbourne oncesinde biraz daha fazla calışmaya ihtiyacımız var." "Aracın her anlamda bir adım ileri olduğunu soyleyebilirim. İyi bir performans gosteriyor. Sahip olduğumuz paketi nasıl en ust seviyeye cıkarabileceğimizi anlamalıyız. Şu noktada favori veya en hızlısı değiliz. Ama Melbourne oncesinde cok calışacağız ve oraya en iyi aracla gideceğiz." şeklinde cevap verdi. Gunluk Gazeteler