Mark Webber sezon oncesi yapılan iki test sonucunda ortaya bir tablo cıkarmak icin erken olacağını duşunuyor. Ferrari Valencia testlerinde hızlıydı fakat Mercedes, McLaren ve Red Bull ise Jerez de etkileyici performanslar gosterdiler. Webber RB6'yı ilk olarak Jerez'de test ettiklerini soyleyen Webber bu iki test zamanlarına bakarak birşeyler soylemenin sacma olacağını soyledi. F1 resmi sitesine konuşan Webber "Şu anda butun takımlar aynı işi yapıyor. Şu anda birşey soyleyebilmek zor." "Yarış başlangıcında tur başına beş saniyelik bir fark goreceğiz. Bu gercekten fazla. Ve herkes farklı parcalar denediğinden kimin ne yapacağını soyleyebilmek imkansız .Şu anda kendi işlerimize odaklanıyoruz." "Ust sıralarda kimin olacağı ile ilgili tahminde bulunmak istemiyorum. Kobayashi perşembe gunu harika dereceler yaptı ve BMW'si de muhteşem gorunuyordu. Ama ne kadar benzini vardı? Cunku benzin yuku aracları farklı kılıyor." Sezon bir ay sonra Bahreyn'de başlayacak ve Webber Red Bull'un duble yapacağını umut ediyor. "Podyumda olacağamıza inanmak istiyorum. Ben kazanayım, Vettel ikinci, Alonso ise ucuncu olsun!" TRF1.NET