Jerez testlerinin son iki gununde pistte olan Ferrari pilotu Felipe Massa, planlanan programı tamamladıklarını ve aractan memnun olduklarını soyledi. Tek gunde toplamda yaklaşık 700 km yol kat eden Brezilyalı testlerin adından şoyle konuştu: "Tek gunde daha once hic 700 km suruş yapmamıştık. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum, oysa ki şu an olduğumdan cok daha fazla yorulacağımı duşunmuştum. Yaptığımız işten memnunum cunku tum şartlar altında aracı test edebilme imkanı bulduk. Kendim ve takım adına mutluyum. Ongorulen programı tamamladık ve onumuzdeki gunlerde incelenmesi gereken cok fazla veri elde ettik. Bu şekilde kendimizi en iyi sezon başlangıcı icin hazırlayacağız." "Aracı pist uzerinde durdurmak zorunda kalmam beni endişelendirmedi cunku bunu sebebini biliyorum. Doğru yolda ilerlediğimizi duşunuyorum ama daha yapmamız gereken şeyler olduğunun da farkındayız" Massa bu sezon şampiyonayı kazanıp kazanamayacağı sorulduğunda ise, "Dayanıklı bir aracımız olduğunu soyleyebiliriz kesinlikle, ama her ne kadar (şampiyonluğu) cok istesem de, daha fazlasını konuşmak icin henuz cok erken. Pist uzerinde en iyi işi cıkaran sonunda şampiyonluğa ulaşacak. Burada onemli olan ben değilim. Onemli olan hızlı ve stabil bir araca sahip olduğumuz." diye konuştu. Birkac gun once İspanyol gazetesinde yayımlanan haber ile ilgili olarak da Massa, "Bu konuda tek soyleyebileceğim Fernando ile buna gulup gectiğimizdir! Bu tarz şeylerle zaman kaybetmiyoruz." dedi. TRF1.NET
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa: "Şampiyonluktan Bahsetmek icin Cok Erken"