Basında yer alan haberlere gore Kimi Raikkonen, 2011'de Mark Webber'in yerine gecmek uzere. Alman Bild am Sonntag' daki raporda, Finli pilotun Sebastian Vettel'in takım arkadaşı olarak F1'e donuşunun şimdiden ayarlandığı soylenildi. Ferrari'den 2010 sezonu icin dunya ralli şampiyonasına gecen 30 yaşındaki Finli, Red Bull'la anlaşmak uzere. RBR takım patronu Christian Horner, Raikkonen'i 2011 icin kiralamanın ilginc bir fikir olduğunu doğruladı ve Webber'in sona eren kontratıyla ilgili spekulasyonları kabul etti. Horner cumartesi gunu: " Suruculerimizden memnunuz. Mark iyi kullanıyor, Micheal'ın da gosterdiği gibi, o yaşlı değil" dedi. "Formula 1 suruculerinin yaş ortalaması duşmekte; fakat Mark'ın rekabetci ve hızlı olduğu surece emekli olmayı duşuneceğini sanmıyorum" dedi. Vettel, Bill am Sonntag'a:" Kimi ve ben yakın arkadaşız. Yine de diğer aracta kimin oturduğu pek umrumda değil; cunku sonunda onu gecmek zorundayım"dedi. Raikkonen konusunun sonuclanmak uzere olduğu bilgisini doğrulamadı. "Takımın ne planladığını bilmiyorum. Sonunda bu tabii ki Kimi'nin kararı olacak. Onun ne hissettiğini bilmeye ihtiyacı var" dedi. TRF1.NET __________________