Hispania Racing takım patronu Colin Kolles, Malezya'da her iki araclarıyla damalı bayrağa ulaşmak istediklerini soyledi. Melbourne'de Karun Chandhok, sezon oncesi hic test yapmamış takım adına ilk defa yarış tamamladı. Takım arkadaşı Bruno Senna ise mekanik bir sorun nedeniyle yarış dışı kaldı ve şimdi ise Kolles, Sepang'da her iki aracıyla yarışı tamamlamayı umuyor. Kolles: "Araclarımızdan birini damalı bayrağa ulaştırarak hedefimizi gercekleştirdik. Şimdi ise yeni hedefimizi, her iki aracla yarışı bitirmeyi amaclıyoruz" "Ondan sonra da aracın genel temposunu ve performansını geliştirmeye yoğunlaşacağız" Senna, GP2'den cok iyi bildiği piste cıkmayı dort gozle beklediğini soyledi. Senna: "Malezya'ya gideceğimiz icin cok heyecanlıyım. Orada GP2'de surmuştum. Bu yuzden pisti biliyorum. Bu da beni rahatlatacak. Performans acısından daha iyi bir yarış cıkarmamızı umuyorum. Sepang'da neler yapabileceğimizi bekleyip gorelim" Chandhok: "Ucuncu F1 yarışımı gercekten dort gozle bekliyorum. Malezya'da bir kac defa surmuştum ve Renault V6 ile o pistte kazanmıştım bile. GP2 Asya'da iSport ile on sıradaydım ve ayrıca Formula Asya'da orada bir cok defa yarışmıştım" "Kış donemindeki iyi hazırlıkların karşılığını aldı ve Avustralya GP'nin ardından zindeydim, yarışın ardından kendimi bitkin dahi hissetmedim. Bu da, genellikle sıcak ve zorlayıcı şartlara sahip Malezya icin iyi bir işaret. Genc takımımız icin bir başka harika başarıyı dort gozle bekliyorum" TRF1.NET __________________