Kimi Raikkonen, Ferrari'den ayrıldığı icin pişmanlık duymadığını soylerken, Alfa Romeo ile ilk yılında mumkun olduğunca eğleneceğini dile getirdi. Kimi Raikkonen, Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki isimlerden birisiydi ve burada Alfa Romeo'nun etkinliğinde yer aldı. Gun boyunca pek cok insanla fotoğraf cekinen Raikkonen, aynı zamanda ceşitli roportajlar da verdi. Alfa Romeo'nun bir parcası olmanın ne anlama geldiği sorusuna Raikkonen, "Bu harika. Uzun zamandır FCA Grubu'nun bir parcasıyım. Alfa Romeo'ya geciş benim icin buyuk bir değişiklik olmadı." "Giulia ve Stelvio araclarını surdum. Guzel araclar. Sınırlı sayıdalar. Sadece 10 Stelvio ve aynı sayıda Giulia var. Harika araclar, daha hafifler ve daha gucluler. Ozel renkleri var. İki hafta once onları test ettim. Guzeldi." yanıtını verdi. Raikkonen testlerin kendisi icin iyi gectiğini soyledi ancak Melbourne hakkında yorum yapmaktan kacındı. "Yapılması gereken cok fazla şey olmasına rağmen iyi bir aracımız var. Ama bu bence herkes icin gecerli. Herkes araclarını daha hızlı yapmak istiyor. İlk yarışın nasıl gideceğini gormek lazım cunku rakiplerimizin derecelerini gorsek bile hangi pozisyonlara sahip olduğumuzu bilmiyoruz. Gridin ortasındaki mucadele cok yakın olacak." "İki haftalık test iyiydi ve bu harika. Arac dayanıklıydı. Ona hemen alıştım ve sevdim. Şimdi ona biraz daha fazla hız eklememiz gerekiyor. Burada temel soru bu aracı ne kadar surede geliştirebileceğimiz. Pozisyonlar buna gore değişebilir." "Melbourne'de bize bağlı olan her şeyi yapmalıyız. Rakiplerimizin hangi pozisyonda olduğunu bilmiyoruz. Bir hafta icerisinde her şeyi goreceğiz." Ferrari'den ayrıldığı icin pişman olup olmadığı sorusuna Raikkonen, "Hayır. Bu yılki yarışların nasıl gideceğini goreceğiz. Umarım Ferrari başarılı olur. Kimseye kırılmadım ve onlara kızmıyorum." "Bu yıl her şeyden once eğlenmek istiyorum. Sezonun başlamasına yaklaşık bir hafta var. Geleceğe bakıyorum." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler