Charles Leclerc, Ferrari'nin Melbourne'e buyuk bir guncelleme paketiyle gelmediğini soylerken, henuz kimin nerede olduğunu bilmediklerini dile getirdi. Ferrari, Barcelona testlerinde iyi bir performans gostermiş ve rakipleri tarafından "favori" olarak gosterilmişti. Ancak Melbourne'de konuşan Charles Leclerc, net bir yorum yapmaktan kacınsa da aracın dengesinin iyi olduğunu soyledi. "Yarın piste cıkacağım icin gercekten cok mutluyum. Aynı zamanda cumartesi gunu herkesin gercek performansını goreceğim icin de heyecanlıyım. Duygularıma ya da beklentilere değil, sadece işime odaklanıyorum. Zihnimin buyuk bir kısmını heyecan kaplıyor, tekrar piste cıkmak istiyorum." "Bazı yeni parcalar olsa da temelde testtekiyle aynı araca sahip olacağımıza eminim. Aracın surulebilirliği ve cevikliği guzeldi. Sıralama turlarında diğerlerinin bize kıyasla nerede olacağını goreceğiz. Ama yaptığımız işe guveniyorum. Cumartesi gunu işlerin nasıl gideceğini gormemiz gerekiyor." "Ferrari'nin şu anda 'yenilmesi gereken takım' olduğunu soyleyemem. Cunku testlerde diğerlerinin blof yapıp yapmadığını asla bilemeyiz. Mercedes testin son gunune kadar hic hızlı tur denemesi yapmadı. Bu yuzden ne kadar blof yaptıklarını ya da bize kıyasla ne kadar performans sakladıklarını bilmiyoruz." "Bunu sadece antrenmanlarda gorebiliriz. Soylediğim gibi aracın dengesinden ve genel durumdan memnunum. Fakat şampiyonluğu kazanabilecek bir araca sahip olup olmadığımızı sadece sıralama turlarında goreceğiz." Ferrari'nin testlerdeki dayanıklılık sorunları sorulduğunda Leclerc, "Doğrusu bu konuda sakinim cunku yapılması gereken işler yapıldı. Sonucunu pistte goreceğiz ancak kendime ve araca guveniyorum." yanıtını verdi. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Leclerc: Kimin ne kadar blof yaptığını bilmiyoruz