Eski Formula 1 surucusu Jaime Alguersuari, motor sporlarının zirvesinde yarışırken bir “kukla” gibi hissettiğini soyledi. Şu anda 28 yaşında olan İspanyol surucu, 2011’de gonderilene kadar iki bucuk sezon Toro Rosso’da yarışmıştı. Alguersuari, şu anda ise aktif olarak DJ’lik yapıyor. İspanyol gazete Ara’ya konuşan eski Toro Rosso surucusu, “Ayrıldığımda nefret hissettim.” “Hazır değilseniz ve F1 gibi kapitalist bir dunyaya gidiyorsanız, bir kuklasınızdır. Bir markayı temsil edersiniz, arkadaşlarınızın kim olduğunu bilmezsiniz, bir yalanı yaşarsınız.” “F1’de bir fikriniz olamaz. Benim aracımla diğer arac arasında bir fark olduğunu bildiğim icin kendi fikrimi soylemek istedim.” dedi. Alguersuari, F1 kariyeri bittiğinde Red Bull’un kendisini başka takıma gitmemesi icin ayrılışını zamanladığına inandığı icin acı cektiğini de itiraf etti. “Beni koltuğumdan ettiklerinde ‘Bu insanlar benim duşmanım.’ diye duşunmek kolay. Ancak daha sonra beni F1’e soktukları icin de teşekkur etmem gerekiyordu. Bana yarışmam icin para odediler ve minnettar olmalıyım.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Alguersuari, F1’deyken Bir “Kukla” Gibi Hissetmiş