Takımın Brackley'deki fabrikasında iki gun geciren Michael Schumacher, Mercedes takımının başarıya olan aclığının devam etmesinden etklilendiğini soyluyor. Schumacher, "İki gundur Brackley'deki fabrikadaydım ve zamanımı muhendisleri ve yapıyı daha iyi tanımaya calışarak gecirdim. Herkesin ne kadar motive olduğunu gormek beni fazlasıyla şaşırttı. Burası dunya şampiyonu bir takım ama başarı onları şımartmamış, oyle ki daha fazla başarıya ac gorunuyorlar!" diye konuşuyor. İki gunu fabrikada geciren Schumacher takımla ilgili artık daha fazla bilgi sahibi olduğunu belirtiyor. "Her şey hakkında bilgi almak benim icin onemliydi ve muhendisleri tanıyıp burdaki yapıyı, nasıl calıştıklarını anlamak da oyle. Anlaşmayı imzalarken de orada bulunmuştum ve cok şey oğrendim." Brixworth'taki Mercedes motor bolumunu de ziyaret eden Schumacher, F1'deki kariyerini Britanya ve İtalya merkezli takımlardan gecirdikten sonra Alman merkezli bir takımda olmanın eğlenceli olduğunu da ekliyor. "Brixwort'te Mercedes fabrikasında da bulundum ve oradaki yuksek seviyeli calışmadan oldukca etkilendiğimi soylemek zorundayım. Brixworth'taki calışanlar fazlasıyla motive olmuşlar ve bu cesaret verici." "Ayrıca hoşuma giden bir şey de oradaki bircok insanın Almanca konuşması. Bu guzel bir şey. İşimi yaparken cok fazla Almanca konuşamıyordum ve bu gayet guzel." TRF1.NET