Massa: 'Sonsuza dek Ferrari'de kalma sozu veremem'
Spor Haberleri0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Massa: 'Sonsuza dek Ferrari'de kalma sozu veremem'
-
17-10-2019, 16:56:13Felipe Massa, takım arkadaşı Fernando Alonso gibi "asla rakip bir takıma gecmeme" sozunu veremeyeceğini kaydetti. Yeni sezonda Ferrari ile anlaşan 28 yaşındaki Alonso, kariyerini İtalyan ekibinde noktalama ihtimalinin "yuzde 100" olduğunu ifade etmişti. Alonso ile aynı yaşta olan Massa ise yeni takım arkadaşının verdiği sozu veremeyeceğini soyledi. İtalyan Corriere dello Sport gazetesine demec veren Massa, "28 yaşındayım. Nasıl soz verebilirim?" dedi. Massa, "Alonso, Ferrari'den ayrılıp daha iyi bir yere gecmesinin mumkun olamdığını soylerken haklı. Ben de Ferrari'de kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum. Fakat daha bircok yıl yarışmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Massa'nın Ferrari'deki anlaşması, geride kalan beş yılın ardından bu sezon sonunda bitiyor. Bu konuya ilişkin bir soru sorulması uzerine Massa, sozleşmenin yenilenebileceğini belirtti. 2011 icin yarış aracındaki en buyuk rakibinin Valentino Rossi olduğu yonundeki bir soruya "Elbetteki hayır" cevabını veren Massa, onun yaşında birinin başka bir seride gerekli tecrubeyi edinmek icin uzun bir sureci goz almasının kolay olmayacağını kaydetti. TurkiyeF1.com __________________