Eski Formula 1 surucusu Ralf Schumacher, eski takımı hakkında değerlendirmelerde bulundu ve takımın yonetiminin yeniden yapılandırılmasının yararlı olabileceğini soyledi. Eski Formula 1 surucusu Ralf Schumacher, Williams hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ralf Schumacher, şu ifadeleri kullandı: “Williams cok ozel bir liderlik tarzına sahip. Patrick Head orada olduğu surece artı ve eksi kutuplar vardı. Ancak Williams şu anki yapıya sahip insanlardan en iyisini bulamıyor cunku bu bir ekip oluşturma takımı değil. Muhendisler, birbirleriyle calışmaktan cok birbirlerine karşı calışıyorlar.” “Gorduğunuz gibi, Claire ne yazık ki babasının alışkanlıklarını almış. Sadece bunun kendileri icin doğru iş olup olmadığını sormak gerektiğini duşunuyorum. Belki de takım yonetimi konusunda Williams'ı yeniden yapılandırmak gerekiyor.” “Claire, aktif olarak takıma dahil olmadan once de boyleydi. Normalde Frank’in oğlu takımın başına gececekti, ancak işler bu şekilde yurumedi ve Claire, babasının kararıyla bu yonde gelişti ve yonetime geldi. Bu kolay bir durum değil. Finansal olarak sırtlarını yaslayabilecekleri şeyler vardı. Son birkac yıl ise iyi değildi. Ve bu tur sonuclar hicbir şeyi daha iyi hale getirmeyecek.” “Sam Micheal’ı Williams’a ben getirmiştim. Jordan’daki ilk muhendisim oydu, cok guclu bir adamdı. 70’ler ve 80’lerdeki korkulan yonetimlerin ustesinden gelmek icin onu gercekten takıma getirmek istemiştim. Cunku insanlar motive edilmeli, gelişmelerine izin verilmeli. Zaten sabahtan akşama kadar cok calışmak zorundalar. Eğlence ve fikir serbestliği bir rol oynamıyordu. Sonra da kotu sonlar gercekleşiyor.” “Lowe, başka bir sistemde kesinlikle başarılıydı. Ancak o bile Williams’ı geri dondurmeyi başaramadı. Bunu da duşunmek gerek.” GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Ralf Schumacher: Williams'ın Başına Aslında Frank'in Oğlu Gececekti