Renault takım patronu Cyril Abiteboul, Ricciardo’nun F1’in orta grubunda daha “sabırlı” olması gerektiğini soyledi. Red Bull’dan Renault’ya geciş yapan Ricciardo, Fransız takımdaki ilk yarışında daha ilk viraja gelemeden on kanadını kırmış ve sezona korkunc bir başlangıc yapmıştı. Avustralyalı surucu, daha sonra hafta sonunun kendisini “aşırı yorduğunu” soyledi. Kendi evindeki yarış hakkında konuşan Ricciardo, “Uzun bir haftaydı.” “Dinlenmeye pek vaktim olmadı. Kendim dışımda herkesi memnun etmeye calışıyordum. Gelecek sene bu farklı olacak.” dedi. Ricciardo, Bahreyn icin yaptığı hazırlıkların tamamen farklı ve daha cok “bir tatil haftası” olduğunu, bu yuzden de “daha uygun şekilde hazırlanabileceğini” soyledi. Ricciardo, “Sanırım yaptığım hazırlıklar olması gerektiği gibi değildi. Yarışa hic hazırlanamamış gibi hissediyorum, cunku herkesi memnun etmeye calışıyordum.” şeklinde konuştu. Yapılan yorumlardan biri de, Ricciardo’nun en hızlı uc takım dışındaki hayata henuz alışamadığı şeklinde. Auto Hebdo’ya konuşan takım patronu Abiteboul, “Bunu hafife aldığından değil, bizim bir ust sıra takımı gibi calışmadığımızdan dolayı henuz alışamamış olabilir.” “Belki Daniel, bu donemin başlarında daha sabırlı olmalı.” “Ancak paniklemiş değilim. O akıllı biri. Bahreyn’de daha geleneksel bir pistte olacağız.” dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Abiteboul: Ricciardo, Orta Grupta Sabırlı Olmalı