Ross Brawn, 2021 motor kurallarında cok daha ciddi değişiklikler istediğini ancak bu konuda mevcut motor ureticilerinin neden geri adım attıklarını anlayabildiğini soyledi. İlk plana gore 2021'den itibaren kullanılacak motorların daha ucuz, daha basit ve daha sesli motorlar olması planlanıyordu. Ozellikle Porsche başta olmak uzere yeni ureticilerin spora girmesi hedefleniyordu. Ancak mevcut motor ureticilerinin daha fazla maliyete olacak yepyeni motorlara gecilmemesi yonunde lobi yapmasının ardından geri adım atıldı. Ozellikle yeni bir uretici gelmeyecekse, bu alanda buyuk değişikliğe gerek olmadığı belirtildi. Brawn, "O konuda yapılabilecek değişiklikler konusunda muhtemelen aşırı hırslıydım. Ancak argumanlar cok iyi bir şekilde sunuldu. Modeller ve ornekler cok iyi bir şekilde sunuldu. Daha ucuz, basit ve daha sesli motorlar olacak. Sadece seviyesi onemli olacak." "F1'de oldukca yerleşmiş 4 motor ureticisi olduğu yonunde guclu argumanlar var. Gelmek isteyen insanlar olsa da, onlar bu konuda cok net değillerdi. Bu yuzden elimizdekileri sağlamlaştırmamız lazımdı." "MGU-H buyuk bir olaydı. Bir ureticinin MGU-H olduğu ya da olmadığı icin gelmesi ya da gelmemesi biraz vefasızca gorunuyor." dedi. Brawn, mevcut motor ureticilerini memnun etmeye odaklanmaları gerektiğini cunku asıl olarak onlardan birilerini kaybetmelerinin spor icin kotu olacağını soyledi. Brawn, "Motor konusu sıkıntılı. Aractan daha sıkıntılı. Dış bir ureticiye bağlısınız. Bir takımı kaybetmek istemeyiz ancak bir takım kaybettiğimizde, F1'in yerine yenisini bulacak kadar cekici olduğunu duşunuyoruz." "Ancak bir motoru kaybedersek, o zaman yeni bir ureticinin cok ciddi program uygulayarak gelmesi gerekir. Bir motoru kaybedersek, bu iki ya da uc takımı etkiler. Bu konuda neler yapabileceğimizi gormek doğru olan karardı." "Goreceğiniz bazı değişiklikler olacak. Şu an icin onlar hakkında konuşmuyoruz. Gelecek aylarda neler olduklarını goreceksiniz. Doğru yonde guclu adımlar olduğunu duşunuyorum." dedi. GUNLUK GAZETELER