2016 Formula 1 dunya şampiyonu Nico Rosberg, "Eğer sozluğu acıp 'narsist' kelimesinin karşılığına bakarsanız Max Verstappen'i gorursunuz." dedi. Eski F1 surucusu ve dunya şampiyonu Nico Rosberg, genc Red Bull surucusunun “aşırı narsist” olduğunu soyleyerek eleştirdi. Ancak Rosberg, bunun tamamen kotu bir şey olmadığını duşunuyor. Eski takım patronu Toto Wolff’u konuk ettiği Kendi podcast’ında konuşan Rosberg, “Verstappen, sozlukte narsist kelimesinin karşılığı gibi.” “Aynı hatayı altı, yedi kez yapıyorsan o zaman kendinizden nasıl şuphe etmezsiniz?” “Yine de bu onun işine yarıyor, cunku cok yetenekli. Bu yuzden cok başarılı. Narsist olmak bir guc ve belki de sahip olabileceğiniz en guclu ozellik bile olabilir." dedi. Mercedes takım patronu Wolff ise, 21 yaşındaki Verstappen’i savundu. Wolff, Rosberg’e Verstappen’in sadece 21 yaşında olduğunu hatırlaması gerektiğini ve perde arkasında tam olarak neler olduğunu asla bilemeyeceklerini belirtti. Wolff, “Onun hayatında, gormediğimiz bir bolum var, mesela babasıyla ilişkisi.” “Jos’un, oğluna doğrudan geri bildirim verdiğini duşunuyorum, kendisini kesinlikle kısıtlamıyor.” “Max’in davranışları, kendisine aşırı guveniyor diyebileceğimiz şekilde kendisinden emin.” “Ama cok genc. Gecen sene Monza’da Valtteri ile temas yaşadığında yeteri kadar yer bırakmadığı oldukca acık.” “Birkac gun once bir tekrarını Sky’da izledim. Her şeyi bilen Martin Brundle bile yeteri kadar yer olmadığını soyluyordu.” “Bence buyudukce olgunlaşıyor ve ofkesini daha fazla kontrol altına alıyor.” “Eğer kendinin on dokuz yaşındaki halini hatırlarsan nasıl olduğunu bilirsin. Ben de kendi halimi hatırlıyorum. Tamamen farklı bir hikaye olduğunu gorursunuz. Onun yaşını da dikkate almalısınız.” dedi. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg: Eğer Sozlukte Narsist Kelimesine Bakarsanız, Verstappen'i Gorursunuz