Max Verstappen, Bahreyn'deki ilk gunun ardından Ferrari'nin cok guclu gorunduğunu kabul etti. Max Verstappen ilk antrenman seansında 1:31.673'luk derecesiyle en hızlı beşinci isim olurken, ikinci seansta 1:29.725 yaparak en hızlı altıncı isim oldu. Renault surucusu Nico Hulkenberg'e de gecilen Verstappen, Ferrari'nin her iki seansı da ilk iki sırada tamamlamasının ardından cok guclu gorunduğunu soyledi. "Gun bitti ancak yapılması gereken cok fazla iş var. Aracın davranışlarından henuz memnun değilim. Neleri geliştirebileceğimiz gormek icin bu gece verileri derinlemesine inceleyeceğiz." "Ferrari'nin diğerlerinin biraz ilerisinde olduğunu soyleyebilirim. Farkı kapatmaya calışacağız." "Melbourne'de Ferrari icin yanlış giden şey neydi bilmiyorum. Ama şimdi yine cok rekabetciler. Doğrusu Melbourne'de olmasını beklediğimiz şey tam olarak buydu." "İkinci seansta orta lastikle gercekten rekabetciydik. Daha hızlı olabilirdik ama son virajda kucuk bir sorun yaşadım ve birkac ondalık kaybettim." "Ek olarak en yumuşak lastikte olması gerektiği kadar yol tutuş yoktu. Şimdi buna bakmalıyız. Uzun suruşlerde, yine en baskın lastik olduğuna inandığım orta lastikle oldukca rekabetciydik. Neler olacağını goreceğiz." "Şimdilik bir şey soylemek zor. Yapılacak cok fazla iş var. Orta lastikte gercekten rekabetci gorunuyoruz. Sadece en yumuşak lastikte, ozellikle yol tutuş anlamında biraz daha fazlasını cıkarmalıyız." GUNLUK GAZETELER