Ross Brawn, Michael Schumacher'in şu anda da F1 şampiyonu olabileceğini soyluyor. Ferrari'deki uzun birlikteliğin ardından Mercedes GP'de de birlikte calışacağı Alman pilot hakkında konuşan Brawn, "Michael'e bu soruyu sordum ve yapabileceklerini bilebilecek en iyi kişi kendisi. Ona guveniyorum ve o da bana bunu yapabileceğini soyluyor." "O daima kendini eleştirmeyi bilmiştir, ne yapabileceğinin farkında olan bir adamdır. Ben şu anda cok rahat ve guvende hissediyorum. Michael'e guveniyorum ve boşa cıkmayacağını biliyorum." dedi. Brawn, Schumacher'i takıma getirmek icin Schumacher'e yol verildiği iddialarını da kabul etmedi. "Durumun bu olduğunu duşunmuyorum. Jenson icin bir cozum bulmak adına caba sarf ettik ve işe yaramadı. Jenson sonunda kendi kararını verdi ve kalmamayı tercih etti. Onu takımda tutmak icin cok calıştık ama mumkun olmadı." "Jenson'a karşı sadakatim vardı ama durum kotuye girince Michael ile goruşmeye başladım ve işler bu şekilde gelişti." "Michael ve ben yıllardır cok yakınız. Ferrari ile yarışamadığında yaşadığı hayal kırıklığını gordum, hÂl bu spora ne kadar tutkulu olduğunu gordum. Michael'ın takımın bir parcası olmasından cok buyuk heyecan duyuyoruz." Kaynak : trf1.net