Nico Rosberg, Michael Schumacher ile baş etmenin zor olduğunu kabul etmesine rağmen şampiyon pilotun takıma gelmesinden heyecan duyduğunu soyledi. Rosberg, cok onceleri Mercedes GP ile anlaşmıştı ve Schumacher2in donuşunden de herhangi bir endişe duymuyor. Rosberg: "Michael'in Formula 1'e donmesi ve Mercedes GP'de takım arkadaşım olması muhteşem. Butun zamanların en iyi pilotlarından birine karşı olmak benim icin harika bir meydan okuma" "Cok guclu bri ilişki kuracağımızdan eminim, hıuzında bir şey kaybetmemiştir. Bu ayrıca sporumuz ve taraftarlar icin de iyi bir haber" Takım patronu Ross Brawn, Schumacher ve Rosberg kombinasyonunun, bu sene iki şampiyonluk icin Mercedes GP'ye ihtiyac duyduğu her şeyi verdiğine inanıyor. Ross Brawn: "Bugun, Michael Schumacher'in gelecek sene Formula 1'e doneceğini ve bizim Mercedes GP takımı adına sureceğini acıklamaktan memnuniyet duyuyorum." "7 defa dunya şampiyonluğunu kazanan olarak Michael'in Formula 1'deki olağanustu rekorları zaten kendini gosteriyor ve onunla tekrar calışmayı dort gozle bekliyorum" "Pilot dizilimimizi tamamlamakla birlikte inanıyorum ki şimdi, Michael ve Nico ile Formula 1'deki en heyecan verici iş birlikteliğine sahibiz ve bu da yetenek, tecrube, hız ve gencliğin karışımını sunacak." "Şimdi butun ilgimizi yeni sezon hazırlıklarına cevirebiliriz ve Mercedes GP'deki herkes, onumuzdeki mucadele konusunda oldukca heyecanlı" "Takımımızdaki Daimler, Aabar ve yeni isim ortağımız Petronas yatırımı ve desteği yanında bu denli heyecan verici pilotlarımızşa birlikte, 2010'da da bir başka başarılı sezon gecirmek icin taşları yerine oturtuyoruz" Kaynak : trf1.net
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Rosberg, Schumacher'in Donuşu İcin Heyecanlı