Lewis Hamilton, Formula 1'e geri donen Michael Schumacher'e karşı yarışmak icin sabırsızlandığını soyledi. 2006 sezonunun ardından emeli olan Schumacher'e karşı yarışma fırsatını hic elde edemeyen Hamilton Schumacher'in donuşu hakkında konuştu. "Bu harika bir haber. Michael'in F1'e donmesi cok iyi. Ben junior kategorilerinde yarışıyorken onu izlerdim ve o hÂl F1'deyken ben de F1'de olabilsem diye duşunurdum. Onu pistte tekrar gormek ve yeniden zirvede gormek icin sabırsızlanıyorum. "O bir efsane ve gercekten iyi bir insan. Tekrar dunyadaki bu en iyi işi yapaibilmek icin bir fırsat yakaladığı icin onun adına mutluyum. Ona en iyi dileklerimi sunuyorum, Mercedes Benz gibi iyi bir şirket ve takımla calışıyor olacak." McLaren takım patronu Martin Whitmarsh da Schumacher'in donuşununu F1 icin bir gurur olduğunu soyluyor ve Michael, Norbert Haug, Ross Brawn ve Nick Fry ile Mercedes'teki herkese tebriklerini ileterek onlara başarılar diliyor. Ayrıca Whitmarsh 2010'daki heyecanlı yarış icin sabırsızlandıklarını da belirtiyor. Kaynak : trf1.net
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Hamilton, Schumacher icin Sabırsızlanıyor