Michael Schumacher’in eşi Corinna, Formula 1 donme yonunde kocasının verdiği kararı tamamıyla destekliyor ve Mercedes GP şansının doğmasından bu yana şampiyon pilotun yanıp tutuştuğunu soyluyor.
3 senelik ayrılığın ardından Schumacher, Mercedes GP ile 2010 senesinde spora geri donuyor. Alman pilot, motivasyonunun ve enerjisinin hat saftada olduğunu belirtmişti. Michael Schumacher'in kararı ile ilgili pilotun resmi internet sitesine konuşan Corinna, son zamanlara kadar donuş gibi bir durumun olmadığını ama Ross Brawn ile goruşmelerinin ardından icindeki motor sporları tutkusunun alevlendiğini ifade etti. Corinna: "Micael'in tekrar Formula 1'de rekabet etme kararının, ailemizin yaşantısını beklenmedik bir şekilde alt ust ettiği doğru" "Ross Brawn'ın onu aradığını soyledğinde hemen icinin alevlendiğini gissettim. Michael'in motor sporlarına olan tutkusu kocaman ve bu derin tutku olmasaydı bu gercekleşmezdi. Bu tutku, bugun olan Michael'i yarattı" Corinna, kocasının doğru kararı verdiğine inanıyor. Corinna: "Onu bir yarış pilotu olarak tanımam gerekti ve buna rağmen her zaman ona butun guvenimi verdim." "Ne yaptığını biliyor, ayrıca onu her zaman desteklediğimi de biliyor. Michael'in mucadelelere ihtiyacı var. Onun hayat tarzı bu. Kararını anlayabiliyorum, durust olmak gerekirse harika olduğunu duşunuyorum"
Kaynak : trf1.net