Michael Schumacher, Ferrari ile gecirdiği 14 senenin ardından Mercedes GP'ye katılması ile İtalyan markanın her zaman kalbindeki yerini koruyacağını soyledi. İtalyan basını aracılığı ile Ferrari taraftarlarına seslenen Schumacher, takıma ve onu sevenlerine ovgulerde bulundu; gelecekte kendisini tekrar desteklemelerini umduğunu belirtti. Schumacher: "14 yıldır Ferrari'nin bir parcasıydım ve 14 yıl boyunca Ferrari de benim bir parcamdı. Ferrari'nin buyuk bir parcası her zaman kalbimde yer alacak. İtalyan Ferrari taraftarlarından uzun yıllardır gorduğum kendini adama, guc ve samimiyeti daima duşuneceim" "Sizler tarafından hoş karşılandığımı hissetmiştim. Pistte mucadele ederken ve sizinle zaferler sonrası sevinirken, size tutku ve keyif vermeye calıştım" Schumacher, Ferrari'de cok şey oğrendiğini ve takımın 2010'da guclu birr sezon gecirmesini beklediğini de ekledi. Schumacher: "Ferrari'de gecirdiğim yıllarda bir cok arkadaş edindim ve cok şey oğrendim. Almanya'da, bir şeyle yuzleşme yolu olarak dikkatli bir şekilde şunu benimsedim ve bunun altını cizdim: Kacınılmaz bir şeyde sızlanmak yerine bunun iyi ve keyif verici tarafını gorulmeli" "Şimdi benim icin yeni bir donem başlıyor. Pistte Ferrari'ye karşı buyuk saygı ile yarışacağım. Bunun zor bir mucadele olcağına inanıyorum. Aslında Ferrari'nin, tarihi gucunu gostereceğinden eminim. Cunku bu cocukların neler yapabileceklerini biliyorum" "Beni takip eden herkese teşekkur etmek istiyorum. İki Ferrari pilotunun yanında eğer o sınırsız sevginizden bana da vermeye devam ederseniz mutlu olacağım" TRF1.NET
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Schumacher: "Ferrari Her Zaman Kalbimde Olacak"