Fernando Alonso, Renault yıllarında şampiyonluk mucadelesi verirken İtalyan takım icin soylediklerinin buyutulecek bir şey olmadığını soyledi. Maranello'daki Ferrari fabrikasını ziyaretinde takımın taraftaralrı ile internet uzerineden sohbet eden Alonso, yeni arac ve rekabet hakkında soruların yanında gecmişle ilgili bazı zor sorularla da karşılaştı. Bazı taraftarlar Renault pilotu iken şampiyonluk mucadelesinde Alonso'nun Ferrari'yi ve taktiklerini eleştirdiğini hÂl hatırlıyor. Gecmişteki Ferrari eleştirileri icin Alonso: "Takımla ilgili oyle cok buyuk bir şey soylediğimi duşunmuyorum" "Gecmişte birileri ile bir takım tartışmaların gercekleştiği bazı durumların olduğu doğru ama bunlar, dunya şampiyonluğu icin mucadele ederken olabilecekler şeyler. Sonucta insanız, robot değiliz" Alonso, gecmişteki cekişmelerine rağmen Ferrari'nin kendisini cok sıcak karşıladığını ekledi. Alonso: "Beni en cok etkileyen şey atmosferdi. Buradaki herkes yarışları yaşıyor, onunla soluyor, onun icin tutkulu. Ve burada insanların birbirleriyle konuşmasını gercekten sevdim. Birbirlerinin karşısında oturup da e-postalarla iletişim kurmuyorlar." TRF1.NET
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Spor Haberleri
- Alonso: "Gecmişte Bazı Şeyler Oldu Ama Buyutulmemeli"